Ljubezen je v zraku. Valentinovo pred vrati. Ste pripravljeni?

Kmalu bo tu praznik zaljubljencev in v Oriflamu so na za tematiko pripravili kar nekaj izdelkov. Predstavljajo prenovljeno dišavo Volare, ki je sicer klasika in ena najbolje prodajanih dišav Oriflama, le da je tokrat vonj rezanih vrtnic v dišavi še intenzivnejši, steklenička pa v privlačni obliki cveta vrtnic.

Tu sta še kolekciji za nego telesa Love is in the air in p.s. I love you po istoimenskem filmu, ki sta čudovito darilo ob valentinovem – imenujemo ju kar Naš popoln par.
Ker se zaljubljencem najbolj prileže muckanje v zavetju udobja doma, so za njih pripravili še izdelke za pripravo pravega valentinovega zajtrka: modelček za peko jajčka v obliki srčka, modelček za pripravo sendviča, skodelico za čaj in filter za čaj v obliki srca. Po udobnem zajtrku pa se bodo lahko spočili s pomočjo Heart blazine, ki je uporabna za počivanje pred televizijo, za počitek nog, sedenje – je zelo mehka in ima čudovite detajle.
Da pa ne bo videti, kot da je rdeča barva edina barva ljubezni, so tu še modni dodatki z zanimivim srčastim vzorcem: Contrast Heart. V kolekciji so dežnik, torbica in naušniki, ki bodo izjemno popestrili stil modnih navdušenk.
View Gallery 8 Photos