Ljubezen je v zraku. Podarite nežen, dišeč dotik za nepozabno doživetje

Valentinovo je pred vrati in za to priložnost so pri Kozmetiki Afrodita pripravili dva darilna paketa – Drops of love in Exotic flower, s katerima boste podarili ljubezen, dišeč dotik, negovalno doživetje in sproščujoč trenutek … Vse hkrati. In tako razveselili svoje najdražje. Oba kompleta vsebujeta gel za prhanje in mleko za telo ter navdušujeta z romantičnimi, cvetličnimi vonji, ki vsakodnevno negovalno rutino spremenijo v čuten ritual!

Darilni paket Exotic flower vsebuje: oljni gel za prhanje Exotic flower (250 ml) – čutno doživetje prhanja z omamnim vonjem eksotičnih cvetov. Kožo nežno očisti, ne da bi jo pri tem izsušil, jo hkrati pomirja in izdatno vlaži; Nnegovalno mleko za telo Exotic flower (250 ml) – intenzivna negovalna formula za dolgotrajen občutek ugodja. Kožo izdatno neguje, ji prinaša novo energijo ter jo naredi mehko, voljno in gladko. Z omamnim vonjem eksotičnih cvetov prebudi čute ter zagotavlja nepozabno negovalno izkušnjo.
Darilni paket Drops of love vsebuje: kremni gel za prhanje Drops of love (200 ml) – za romantično vzdušje pod prho! Kožo nežno očisti, jo hkrati izdatno neguje ter pomaga preprečevati njeno izsuševanje. Z opojnim vonjem zapelje v dehteči cvetlični svet ter vsakodnevno rutino prhanja spremeni v čuten ritual; vlažilno mleko za telo  Drops of love (200 ml) – negovalno razvajanje v objemu romantičnih dišav! Kožo izdatno nahrani in navlaži, krepi njeno zaščitno funkcijo ter jo naredi svilnato gladko. Z opojnim cvetličnim vonjem zagotavlja čutno doživetje vsakodnevne nege. Uživajte v negi, ki razvaja!