Lepa koža je vedno v modi. Odstranite gube, naj obraz zasije!

Lepa koža je vedno modi. In moda narekuje lepo kožo. Prav zato so se v Kozmetiki Afrodita odločili, da bodo kot ekskluzivni  lepotni pokrovitelj podprli letošnji Ljubljana fashion week ter se istočasno javnostim predstavili z novim dosežkom moderne dermo-kozmetologije: s profesionalno obrazno linijo 3 PEPTIDES.

Inovacija iz laboratorijev Kozmetike Afrodita predstavlja napreden pristop k anti-age negi kože, ki se izraženim znakom staranja zoperstavlja na ravni njihovih vzrokov ter kožo tako pomladi od znotraj navzven! Z močjo biološko-aktivnih peptidov deluje neposredno na kožne celice ter kožo opazno učvrsti,  zgladi kožni relief in deluje z intenzivnim učinkom korekcije gub.
Kreatorji še ene kozmetične uspešnice so za povabljene v Maxi klubu pripravili zabavno predstavitev superiorne anti-age nege, skozi katero jih je popeljala voditeljica Betka Šuhel. Gostila je igralko in komičarko Lucijo Ćirović, ki ima edinstven pristop za odpravljanje gub – govorjenje iz trebuha. Svoje mnenje o gubah in kako jih odpraviti pa so na humoren način prispevali tudi učenci osnovne šole v krajšem filmu.
Nova linija 3 PEPTIDES je poleg povabljenk iz kozmetične stroke zanimala tudi predstavnice lepotnih medijev: urednico Elle Petro Windschnurer, voditeljico oddaje Bleščica Lorello Flego, blogerko Ajdo Sitar, uveljavljeno oblikovalko nakita Katjo Koselj, pevko Alenko Godec, lepotni predstavnici Jano Koteska in Mariko Savšek ter številne druge. Kupcem je na voljo v izbranih kozmetičnih salonih in v spletni trgovini Kozmetike Afrodita webshop.afroditacosmetics.com.
 

View Gallery 4 Photos