La Mer predstavlja The Radiant Concealer SPF 25

Dragi kamni pomagajo loviti svetlobo in njeno energijo prenašajo v kožo, hkrati pa spodbujajo delovanje La Mer izdelkov za nego kože. S svojo paleto prosojnih barv La Mer Skincolor kožo ovije s svetlobo in z nje nevidno in popolno izbriše vse nepravilnosti ter razkrije naraven sijoč videz kože. Danes vam raziskovalni laboratoriji Max Huber razkrivajo novo generacijo izdelkov Skincolor: The Radiant Concealer SPF 25.
Ta korektor z lahko kremno-pudrasto teksturo je bil formuliran tako, da v trenutku prekrije in zmanjša videz nepravilnosti. Dragi kamni – turmalin in malacit – lovijo svetlobno energijo in v trenutku zmanjšajo videz temnih kolobarjev in mozoljčkov.  The Radiant Concealer SPF 25 optično izbriše nepravilnosti in ustvari videz enakomerne, gladke kože in dopolnjuje delovanje krem za nego okoli oči The Eye Balm Intense in The Eye Concentrate.

Dragoceni morski in rastlinski izvlečki pomagajo zmanjšati videz temnih kolobarjev, zabuhlosti in por. Z redno uporabo se zmanjšata tudi rdečica in diskoloracije, saj blagodejna izvlečka kamilice in gobe iz Azije-Viapure Poria kožo neprestano pomirjata in blažita. Unikatna mrežasta tehnologija polimerov zagotavlja možnost nanosa več plasti in nadgrajevanja stopnje prekrivnosti brez bojazni nabiranja korektorja v gubice. Formula je namreč zelo prožna in diha. Koža ostane videti naravno lepa in brezhibna skozi cel dan. Korektor vsebuje tudi zaščitni faktor SPF 25.
The Radiant Concealer SPF 25 je na voljo v treh  znanstveno kreiranih barvnih tonih, ki zagotavljajo prosojno, a popolno prekrivanje, izboljšajo videz kože in spodbujajo sijaj in svežino: Ivory, Beige in Natural Warm. The Radiant Concealer SPF 25. Priporočena maloprodajna cena: 50,00 €
Od 14. marca 2011 na ekskluzivnem La Mer prodajnem mestu v Sloveniji v parfumeriji LIMONI CLUB, Stritarjeva 5, Ljubljana