Kopanje z Lushom v zimski čudežni deželi

Celebrate obarvan balzam za ustnice z okusom šampanjca
Okrasite vse kotičke in se zabavajte s poljubi. Bodi pripravljena, da ti fant ukrade poljubček za poljubčkom. Preizkusi Celebrate in prepusti, da ti aromatični konjak, citrusi in sladkor poplesavajo na rožnatih ustnicah.

Abombinaball šumeča kopel (4,50 €) Vaniljev snežni mož. Ni treba, da se odpravite na Mount Everest, da bi našli pravega jetija, pri nas ga dobite v šumeči izvedbi za v kad. Naš Abombinaball je inkarnacija vseh gorskih stvorov – z nežnim absolutom vanilje, osvežujočim mentolom in sladko pomarančo. Skočite v kad s tem prikupnim snežnim možem, ki bo vodo obarval nežno modro ter kopalnico napolnil z aromo sladke vanilje.

Northern Lights milo (4,90 € za 100g) Fantastično milo z vonjem po limetah za vse tiste, ki si želite pričarati severni sij pod prho na lastni koži. To zimo si mora vsakdo zagotoviti kos tega prečudovitega mila, katerega navdih je severni sij. Vsak kos mila je edinstvena pisana kocka, polna hranilnega olja limet, ciprese in bora.
The Melting Snowman peneča kopel (4,50 € za 100g) Topi se … topiiiiiii … Še en nov izum! Melted Snowman je naša luksuzna oljna kopel z novo formulo, ki omogoča, da se absoluti in masla hitreje raztopijo. Razvajal vas bo s slastnim vonjem po marcipanu. Sladek mandelj in kakavovo maslo za mehko, žametno kožo. Enkratna kombinacija, ki se ji ne boste mogli upreti.
Three Gold Rings  peneča kopel  (5,50 € za 100g) Topla vaniljeva dekadenca. Slastna peneča kopel ima zadosti pravega vaniljevega absoluta, sladke pomaranče in mirte, da boste lahko veselo čofotali med mehurčki vso zimo. Naša najbolj luksuzna, bogata in slastna peneča kopel te zime. Smuknite v kad, polno blišča.

Golden Wonder šumeča kopel (5,50 €) Za bleščeče zlat božič Nič ni boljšega kot odvijanje daril! Z našim darilcem se podaj v kad in prepusti omamnim vonjavam sladke pomaranče, limete in konjaka, da preplavijo vse tvoje čute. Le kaj se še skriva v paketku? Pusti se presenetiti.
 

 

View Gallery 5 Photos