Ko lepotni spanec zares deluje! Z Oriflamovo nočno masko bo obraz sijoč in spočit, tudi če vi niste!

Pred dobrim mesecem sem dobila od Urše iz Oriflama NovAge Intense Skin Recharge nočno masko, češ naj jo preizkusim in povem, kako deluje. Preden preidem k bistvu, naj povem Urša je že vedela, kaj potrebujem.
Leta stresa takšnega in drugačnega, neprespanih noči, nezdravega načina življenja, hitenja, predvsem pa (pre)malo empatije do sebe vse to je terjalo svoj davek. In na obrazu je bilo to še posebej vidno. Posledično je bila tudi moja koža pusta, (še bolj) suha, utrujena in brez leska. In verjamem, da moj ‘generičen’ odgovor ‘v redu’ na vprašanje, kako sem, ni prepričal (skoraj) nikogar, še najmanj mene. Telo ne laže, obraz še manj! In bodimo si na jasnem če ne spremenimo ničesar najprej pri oziroma morda bolje rečeno v sebi, nam nobena kozmetika ne bo pomagala k boljšemu videzu in počutju. Ne bom dajala nasvetov, kaj počnite in kaj je dobro za vas. Vsaka sama najbolje ve.

NovAge Intense Skin Recharge nočna maska ne obljublja čudežev, jih pa naredi. (Cena: 32,90 evra)
Preidimo k bistvu. Pridejo obdobja, ko sem kljub vsem ‘zdravim’ navadam, lepo preživetemu dnevu zvečer utrujena in brez energije. Kajti ogromno, preveč je neprijetnih zunanjih dejavnikov, ki jih niti ne zaznam, da bi se lahko pred vsemi zaščitila. V tistih dneh grem prej spat, ker mi telo niti ne dovoli, da bi bila dlje budna. In menim, da mi bo osem- ali celo večurni ‘lepotni’ spanec koristil. ‘Ja pa ja’. No, na nek način mi res, malo, vsaj delno si ‘napolnim baterije’, toda ko se zjutraj ‘privlečem’ do kopalnice in pogledam v ogledalo groza (od lepotnega spanca ničesar, samo spanec) in najraje bi se zavlekla nazaj v posteljo. Po še eno dozo lepotnega spanca. In po takšnih dneh, ko čutim zvečer dejansko utrujenost, ko me postelja vabi že ob devetih, desetih, kar je zame nenavadno (največkrat delam pozno v noč, takrat sem tudi najbolj produktivna), si privoščim NovAge Intense Skin Recharge nočno masko (največ dvakrat tedensko si jo nanesem na obraz). In res deluje. Preverjeno. Zjutraj je obraz bolj vesel, koža bolj sijoča, napeta in spočita, četudi kdaj niti sama nisem. Ampak že to je eden od razlogov, ki mi dajo energijo, da bolj vitalno, zadovoljno, radostno in optimistično stopim v nov dan.
Še dve zelo pomembni stvari za konec. Ker imam zelo tanko in posledično občutljivo kožo, ne dam (več) vsega nase kar tako ker nekdo pravi, da je super, in obljublja, da deluje (to pride z leti in izkušnjami). Najprej seveda preverim sestavine; najbolj všeč mi je, če so naravne. In pri tej Oriflamovi NovAge Intense Skin Recharge nočni kremi so me prepričale: inca inchi oljei (je bogato s hranili, pridobivajo ga iz sadežev in semen rastline Plukenetia volubilis, ki raste v tropski Južni Ameriki, čez noč neguje in obnavlja kožo, omega 3 okrepi kožo, tako da pomaga ohranjati njeno prožnost, omega 6 pa okrepi naravno pregrado, ki učinkovito ohranja vlago, antioksidant vitamin E zaščiti kožo pred škodljivim vplivom prostih radikalov); cupuaçu maslo (pridobivajo iz drevesa Theobroma grandiflorum, ki raste v amazonskem deževnem gozdu in je bogato z oleinsko kislino in fitosteroli; oleinska kislina neguje, koža pa je po uporabi mehka, polna in sijoča. Fitosteroli pomagajo obnavljati naravno pregrado s tem, da uravnavajo ravnotežje vode in lipidov v vrhnjem delu kože, pokožnici); hialuronska kislina (se naravno pojavlja v koži, vendar pa sčasoma raven upada, lahko absorbira 1000-krat večjo količino vode iz globljih predelov kože in jih zadrži kot goba, hialuronska kislina ohranja kožo polnejšo, s tem pa gladi gube in pomaga ohranjati bolj zdravo in navlaženo kožo).
Prav tako ne priporočim nikomur nobenega izdelka, če ga nisem prej preizkusila in se prepričala o njegovi učinkovitost. Za Oriflamovo NovAge Intense Skin Recharge nočno kremo lahko rečem, da deluje. Drage dame, NovAge Intense Skin Recharge je prav to, kar Oriflamovi strokovnjaki trdijo: je več kot samo maska, več kot nočna krema je kot osem ur lepotnega spanca, ujetega v posodici in je popolna dopolnitev NovAge rutine nege kože, ko jo najbolj potrebujete. 
Želim vam čim več nestresnih in radostnih trenutkov. Če pa bodo že, zdaj veste maska NovAge Intense Skin Recharge ponoči ‘izbriše (neprijetne) sledi vse’ z obraza. No, vsaj nekje 🙂
Več o tem in vseh preostalih Oriflamovih izdelkih najdete tukaj

View Gallery 4 Photos