Kakšne imajo ženske najraje?

Kaj pa o tem pravijo ženske? Velikost penisa, ki si jo ženska želi in ji je najbolj všeč, je pogosto odvisna od tega, o kakšnem seksu razmišlja. Če gre za prvi seks in je dama še devica, se verjetno vsak penis zdi prevelik in zastrašujoč. Če pa gre za izkušeno žensko, ki seksa normalno, pa je velikost zaželjena. Dejstvo je, da premajhen penis ne vzburja tako, kot večji. Po drugi strani pa prevelik penis lahko povzroča še večje težave, saj je spolni odnos lahko boleč. Odločitev za analni seks bo oseba morda sprejela prav na osnovi velikosti partnerjevega penisa. Če želi oralno zadovoljiti partnerja, bo zadovoljnejša z manjšim.
Obseg je tisti, ki šteje!
Čeprav se mnogi moški radi hvalijo z dolžino svojega penisa, je za zadovoljstvo ženske bolj kot dolžina pomembna širina penisa. Občutljiva ženska tkiva se nahajajo nekaj centimetrov stran od vaginalne odprtine. Večji ko je pritisk nanje, večji je užitek. Na drugi strani lahko dolg penis seže tudi do materničnega ustja, kar ni nujno prijetno, za nekatere ženske pa je celo boleče.
Se penis s starostjo zmanjšuje?
S starostjo se moški običajno zredijo, največkrat v spodnji del trebuha. Maščobe, ki se nabirajo okoli njegovega korenjaka dajejo izgled, da se je penis zmanjšal. V resnici se torej s starostjo penis ne zmanjša, če maščoba okoli njega se poveča. Na velikost in debelinao nabreklega penisa vplivajo tudi drugi dejavniki, kot so trenutno počutje, čas od zadnje ejakulacije, zunanja temperatura, toda vseeno nas zanima – koliko? Povprečna dolžina penisa v erekciji je pri belcih 16,1 cm. Statistika razkrije, da je falos črnca v primerjavi z belcem le za malenkost večji (16,4 cm).
Centimetri so pomembni bolj moškim, kot pa ženskam

Presenetljivo, toda velikost spolnega uda je veliko pomembnejša za moške kot za ženske, čeprav med dolžino spolnega uda in sposobnostjo moškega, da je dober ljubimec, ni prav nobene povezave. Vsaka ženska zna povedati, da so nežnost, potrpljenje in predvsem pozornost veliko pomembnejši kot kak centimeter več ali manj.
Povzeto po: Viva, revija za zdravo življenje
www.dormeo.net