Kako jo spraviti do orgazma v 10 korakih

Zato ti razkrivamo, kako jo čim hitreje pripeljati do vrhunskega vrhunca. Ženske lahko doživijo različne vrste orgazmov, tudi več naenkrat. Če imajo seveda partnerja, ki se zanjo potrudi. Ogromno žensk namreč leta živi brez orgazma, ker njihovi možje nimajo pojma, kako jih sploh zadovoljiti. Če nisi prepričan, da tvoja draga res doživlja orgazme, nikar ne spreglej naslednji 10 nasvetov za njen užitek … zagotovo ti bo globoko hvaležna.
1. Vedno začni izven spalnice
Če bi rad povečal možnost za njen orgazem, jo začni razvajati že izven spalnice. Kdaj si jo nazadnje presenetil s kakšnim presenečenjem? Nagajivo darilce, romantična vrtnica, poreden klic v službo … verjemi, vse to jo vzburja, ker sta v njeni glavi ljubezen in seks povezana kot siamska dvojčka. Ko bo prišla s službe, bo kosilo zadnja zadeva v njenih mislih.
2. Sprosti jo
Če je ženska pod stresom, bo zelo težko doživela orgazem. Zmasiraj jo, zdrgni ji hrbet in podplate, da boš zmehčal njeno napetost.
3. Ignoriraj vagino
Si vedel, da dolga predigra poveča možnost njenega orgazma? Če jo poljubljaš, božaš in ljubkuješ dlje, se bo v njej nakopičila seksualna energija, ki bo kasneje eksplodirala.
4. Ne misli samo nase
Če se boš koncentriral na njeno zadovoljstvo, boš kar naenkrat veliko bolj strasten. Če najprej poskrbiš za svoj užitek in šele nato za njenega, se boš zelo slabo odrezal, ker bo tvoje poželenje takrat že mimo. Torej: najprej ona, nato ti!
5. Pazi na zmogljivost svojega prijatelja
Prvi korak do njenega orgazma je seveda ta, da ohraniš svojega korenjaka kar čim dlje pokončnega. Če čutiš, da te bo kmalu zagrabil orgazem, se začni premikati v krožnih gibih (kot da bi plesal hula ples) in počakaj, da se tvoj prijatelj znova zbere. Potem nadaljuj za njeno zadovoljstvo.
6. Ne uporabljaj lubrikanta
Ženske imajo naravni lubrikant, ki jih podmaže vsakič, ko so vzburjene. Z uporabi umetnih nadomestkov vlečeš samega sebe za nos. Če tvoja draga ni vlažna, se očitno moraš malo bolj potruditi. Z lubrikantom pa pač ne moreš nikoli vedeti, ali je vzburjena ali pa je samo prijazna.
7. Njen klitoris ni kornet
Si vedel, da se njen klitoris po določenem času draženja obda z zaščitno membrano, ki ga ščiti pred nadaljnjo stimulacijo? In ne, ne hecamo se. Ko klitoris postane zadebeljen, je čas za naslednjo potezo. Poišči njeno G-točko in jo draži s prstom, jezikom ali penisom.
8. Točka G: nujna vožnja na poti do orgazma
Če ne veš, kje je njena točka G, je ne boš nikoli zadovoljil. Točka je občutljiva tako kot npr. kotički ustnic, nahaja pa se 5 cm globoko v vagini na zgornji strani trebuha (pod želodcem). Za draženje G-točke obstajata 2 preprosti metodi: uporabi prste ali pozo, ki točko direktno stimulira.
9. Najdi položaj, ki jo najbolj vzburja
Spolne položaje imamo zato, da dražimo različne erogene cone. Za ženske je eden najbolj prijetnih obratni misijonarski, ko je ženska na vrhu. To je najbolj enostaven način za stimuliranje njenih erogenih con, saj lahko v tem položaju kontrolira draženje klitorisa in G-točke.
10. Oralni seks: zadetek v polno
Najbolj uspešen način za ženski orgazem ali celo multipli orgazem, je pot navzdol. Čeprav moški temu ne verjamejo, je oralni seks zagotovo zadetek v polno. To dokazujejo celo študije! Oralni seks je poleg tega zelo enostaven, le razmigati moraš jeziček.
Poskusi ABC lizanja. Vprašaj jo, kaj ji je všeč, eksperimentiraj in opazuj njen obraz. Ko ji bo všeč, boš zagotovo opazil. Vendar pa bodi zelo previden, na klitorisu je 6000 živčnih končičev, kar lahko užitek hitro spremeni v bolečino.
10 namigov lahko začneš uporabljati takoj, ponavljaš jih lahko do neskončnosti in verjemi, da vaja dekla mojstra …
Vir: www.dormeo.net