Kaj vam bo prineslo leto zajca?

…če je letu, v katerem ste bili rojeni, vladal/a:
Podgana – več energije in sreče
Ljudje, rojeni v znamenju podgane, bodo doživeli opazno izboljšanje svoje energije in povečanje sreče v primerjavi s preteklim letom. Dogodki bodo potekali mnogo bolj gladko. Vaša ljubezenska razmerja bodo burna. S partnerjem bosta ves čas “skakala” iz ene skrajnosti v drugo. Zaradi tega boste  ljubezen v tem letu občutili grenko-sladko. Posel vam bo šel dobro, prav tako socialno življenje… če boste bili pazljivi in se ne boste preveč vtikali v stvari, ki se vas ne tičejo. Poskušajte se tudi izogniti širjenju govoric o drugih.
Bivol – to ne bo vaše najboljše leto
Bivoli boste v letu zajca porabili vso potrpežljivost, ki jo premorete. To leto za vas ne bo eno najlažjih let. Pripravite se na izzive in se ne predajte negativnemu mišljenju o presenečenjih, ki jih prinaša prihodnost.
•    Pazljivo ravnajte z denarjem, če si želite prihraniti nekaj skrbi.
•    Poskusite se izogniti prepirom s partnerjem.
•    Prav tako poskusite ostati mirni in prijazni v službi.
•    Ne sprejemajte hitrih, nepremišljenih odločitev.
•    Načrtujte vsako pomembno stvar, preden se lotite njenega uresničevanja.
Če se boste letos želeli naučiti česa novega, boste za dosego cilja morali garati mnogo bolj kot običajno. Spoznajte svoja čustva
V tem letu se poskušajte kar najbolj “spoznati” s svojimi čustvi. Nato pa se jih naučite prepoznavati in nadzorovati. Izkazujte ljubezen in skrb svojim ljubljenim. Sreča se bo spet pričela obračati v vašo smer v sredini leta.
Tiger – bodite pazljivi
“Tigri” bodite pazljivi pri poslu in vsako novost vsaj dvakrat premislite, preden se je lotite. Zdelo se vam bo, da posel napreduje počasi, vendar ne opustite pazljivosti. Pazite komu se boste zaupali. Če boste zmogli, se kljub svoji privlačnosti poskusite izogniti centru pozornosti, saj vas lahko govorice močno prizadenejo. V ljubezni vam je leto zajca zelo naklonjeno. Odprite svoje srce in dovolite ljubezni, da vam pokaže pot. Ne bo vam žal. Ne pretiravajte z delom. Pogosto si privoščite dober in kvaliteten počitek ter pazite na svoje zdravje. Bodite previdni v bližini vode.
Tekom leta pa lahko računate na srečen zaključek vseh morebitnih težav.
Zajec – ne obupajte
Naj vas ne zavede dejstvo, da letos koledarju vlada prav vaše znamenje. V vašem letu vas lahko pričaka veliko nasprotujočih si situacij in težko rešljivih problemov.
•    Ostanite previdni.
•    Ne zapletajte se v prepire.
•    Vestno pazite na svoje finančno stanje.
•    Izognite se tveganjem, ki niso resnično potrebna.
•    Bodite zelo razumevajoči do svojih ljubljenih.
•    Sklepajte nova prijateljstva.
•    Pazite na to, da vaše misli ostanejo zbrane in se miselno pripravite na vse preizkušnje.
Ne glede na karkoli, ne obupajte, občasno se bo tudi vam nasmehnila sreča.
Zmaj – čaka vas veliko lepega
Tisti, ki ste rojeni v letu tega prečudovitega krilatega bitja, boste v tem letu doživeli veliko lepega. Zvezde vas bodo varno vodile po vaši poti. Zgrabite vsako priložnost, ki se vam ponudi. Plavajte proti toku. Tudi vaš prihodek se bo morda povečal.
Uživali boste v ljubezni in življenju. Zaljubljeni zmaji bodo resnično uživali svojo ljubezen in življenje. Upoštevajte vse, česar ste se naučili v preteklosti in pričakujete lahko čudovita presenečenja pri poslu, karieri in denarju. To leto bo v vas prepoznalo potencial, ki je bil v preteklosti premalo opažen. Pazljivi bodite v bližini vode in z nezdravo hrano.
Kača
“Kače” v tem letu namenite posebno pozornost svojemu zdravju. Prav tako bodite previdni pri naložbah. Ne sprejemajte hitrih odločitev.
Leto zajca bo čudovito za vašo kariero. Na delu se boste soočili s težkimi izzivi, vendar se nikar ne prestrašite. Leto zajca bo čudovito za vašo kariero. Zmogli boste veliko več, kot ste si kdaj predstavljali. Ob delu, ki si ga boste naložili, pa poskrbite za to, da ne bo motilo vašega družinskega življenja. Delo puščajte v službi. Obetajte si napredka v karieri in na vašem bančnem računu v zadnji četrtini leta.
Konj – leto vam bo zelo naklonjeno
Konjem bo zajčevo leto zelo naklonjeno. Zvezde na vašem nebu bodo svetile zelo močno. Vaša sreča bo zelo stabilna in nanjo spremembe ne bodo vplivale. Previdno…Leto vam bo prineslo ogromno dela, zato poskrbite za primerno prehrano in reden počitek. Med sklepanjem poslov boste namreč morali biti zelo previdni, saj bo v vaši okolici ogromno ljudi, ki vam uspeha ne bodo privoščili. Poslušajte svoje srce in zaupajte le tistim, ki si to resnično zaslužijo. Beli zajec vas bo v letu 2011 popeljal do sreče v ljubezni.
Koza – nove priložnosti in nove ovire
Leto “kozam” prinaša malo mešanico vsega. Tekom leta se vam bo ponujalo nekaj izjemnih priložnosti in spotaknili se boste ob kar nekaj skritih ali manj skritih ovir. Veliko ponudbe v ljubezni. Težko boste našli ljudi, ki bi bili pripravljeni stati ob vaši strani in bili istočasno zaupanja vredni. Ob tem podatku pa je zanimivo prav to, da vas bodo večinoma obkrožali ljudje nasprotnega spola. Bodite torej previdni pri ljubezenskih zapletih. Ponudbe bo veliko, vendar si vzemite čas za izbiro. V službi boste imeli veliko več dela. To pa ne bo nujno napovedovalo tudi povečanega prihodka ali uspešnosti. Ohranjajte svojo potrpežljivost in dobre misli.
Opica
V letu 2011 opustite burna čustvena stanja, ki vam jih povzroča okolica. Ozrite se vase in sklenite premirje s samim seboj. Bolezni se vas bodo hitro prijele, zato skrbite za to, da boste dnevno zaužili dovolj vitaminov. Posvetite se zdravemu življenju. V telesu, v glavi in v duši.
Poskušajte omiliti svojo željo po tem, da bi zapravili več kot imate. Privoščite si sprostitev in počitek. Skrbite za stvari, ki so vam drage in na varno spravite svoje dragocenosti. Bodite tudi previdni v okoliščinah, ki so lahko nevarne.
Petelin – tudi zajec se vas ne bo usmilil
Kljub temu da vam že tigrovo leto ni bilo zelo naklonjeno, se vas zajec ne bo zelo usmilil. Močno se boste morali truditi, da boste v odnosih ohranili harmonijo. Slaba napoved …Bili boste pravi magnet za škandale, govorice in morda celo tožbe. Stvari, ki so vam pri srcu, bodo nagnjene k poškodbam, vaša razmerja bodo nagnjena k prepirom in vaše finančno stanje bo nagnjeno k zmanjšanju. Najbolj naklonjeno vam bo zdravje… in ob vseh ostalih stvareh, za katere ne boste zmogli biti hvaležni, bodite hvaležni vsaj za to. Ostanite pozitivni in optimistični. Pri tem si pomagajte z redno telovadbo ali meditacijo. Povežite se s svojimi ljubljenimi in vložite ves trud v ohranjanje harmonije v odnosih, saj bo le-to zelo oteženo.  Nebo nad vami se bo razjasnilo šele proti koncu leta.
Pes
To bo eno najboljših let v vašem življenju:
•    Učenje vam bo šlo odlično.
•    Načrti se bodo uresničevali brez prevelikih težav.
•    Zdravje se vam bo izboljšalo.
•    Harmonija bo zavladala vašemu družinskemu življenju.
•    Tudi pri denarnih zadevah se vam bo ob naložbah, ki jih boste dobro premislili, nasmihala sreča.
•    Ves trud lahko vložite v to, da s svojim partnerjem, družino ali prijatelji načrtujete sanjske poletne počitnice.
•    Če še niste zaljubljeni, se boste močno in srečno zaljubili v tem letu.
Izkoristite srečo, ki se vam ponuja.
Prašič
Zvezde bodo slabo vidne na nebu tistih, ki so rojeni v letu prašiča.
•    Varčujte z denarjem.
•    Poskusite se izogniti prepirom in bodite previdni v odnosih z ljudmi.
•    Odnose v vašem življenju bodo ogrožale govorice.
•    Počakajte s projekti, v katere bi vložili veliko denarja.
•    Prav tako morate paziti na svoje zdravje. Predvsem se pazite bolezni, ki se prenašajo po zraku.
•    Smejte se pogosto, saj je smeh pol zdravja.
•    V ljubezni pa bodite kar najbolj razumevajoči do svoje druge polovice. Naučite se biti dober poslušalec in govorec in govorice vajini ljubezni ne bodo mogle do živega. Stvari se bodo izboljšale proti koncu leta.
www.dormeo.net