Kaj sploh je vir lepote telesa in duha? Odkrijte ga ter začnite preobrazbo z Oriflamom

V Oriflamu so leto začeli s katalogom razprodaj, v katerem nudijo navdih za lepotno preobrazbo. Kaj sploh je vir lepote? To je gotovo harmonija, sposobnost zadovoljevanja potreb našega telesa in duha. Se strinjate? Januarski katalog najdete na tej povezavi: https://si.oriflame.com/products/digital-catalogue-current?pageNumber=1&catalogue=2019001

Oriflamova denarna donacija Kriznemu centru Palčica

Minulo leto so v Oriflamu zaključili, kot pravijo, na najlepši možen način – z denarno donacijo Kriznemu centru Palčica. Vsako leto poskušajo nekaj narediti tudi na humanitarnem področju in letos so se odločili sredstva nameniti Kriznemu centru za otroke Palčica, ki je namenjen otrokom, pri katerih pristojni center za socialno delo ugotovi, da je zanje in za zaščito njihovih interesov nujno, da se nemudoma umaknejo iz neprimernega okolja, takšnega, ki jih ogroža, in je nujna takojšnja, a kratkotrajna namestitev. Namenjen je otrokom v predšolskem obdobju od 0 do 6 let, bivanje pa je omejeno na tri tedne. Pristojni center za socialno delo v tem času najde primerno rejniško družino, lahko pa se otrok vrne tudi domov, če se razmere doma med tem časom uredijo. Hiša zavetja Palčica sprejema otroke iz vse Slovenije. V Palčici pravijo, da bodo donacijo zelo dobro izkoristili – za razvajanje otrok, ki so nastanjeni v njihovem centru.

Družina Rotar Urankar je navdušena nad Oriflamovimi izdelki.

Oriflame je začel januarja sodelovati z družino Rotar Urankar – družino televizijskega voditelja in modela Davida Urankarja in njegove žene Ajde ter zelo simpatičnega triletnika Liama. V letu 2019 bodo preizkušali Oriflamove izdelke in svoje vtise delili na družbenih omrežjih. Pri Oriflamu so veseli sodelovanja predvsem zato, ker ima omenjena družina resnično rada njihove izdelke, radi jih uporabljajo vsi in so navdušeni nad delovanjem.

Wellness by Oriflame linija v novi obliki

V januarju so predstavili Wellness by Oriflame linijo v novi obliki – s poživljeno in posodobljeno zunanjostjo, izrazito švedsko dizajnersko estetiko, ki simbolizira Oriflamov progresivni duh in zavezo temu, da zagotavljajo najprivlačnejše izdelke. S svojo vizualno, elegantno preprostostjo je sodoben švedski dizajn zajel svet in simbolizira popolno zlitje oblike in funkcije. Z drugimi besedami – gre za dizajn z namenom. Povzemanje koncepta skozi pragmatično, vendar svetlo lečo je skupna značilnost na vseh področjih švedskega dizajna – resnično lepoto častijo v vsakdanjih predmetih! Formule Wellneyy by Oriflame so ostale nespremenjene z izjemo Astaksantina in izvlečka evropskih borovnic, ki vsebuje celovitejšo prehransko formulo.
Več o spremenjenem dizajnu lahko preberete na povezavi: https://si.oriflame.com/beautyedit/health-beauty/three-ways-youll-see-sweden-in-our-new-packaging.

View Gallery 4 Photos