Inovativne ideje iz Lusha za materinski dan in dan žena

Predstavljamo vam popolnoma nove izume, izdelane posebej za vaše najljubše ženske in vaše predrage mame. Podarite jim dišeče presenečenje in jih razvajajte z omamnimi dišavami na njihov dan. Vsak od teh čudovitih izdelkov je izdelan z vrhunskimi sestavinami in eteričnimi olji, ki niso testirane na živalih, brez konzervansov in embalaže – torej izdelki niso prijazni le do nas, ampak tudi do Matere Zemlje.
Predstavljamo vam kolekcijo inovativnih penečih kopeli na palčkah, ki so namenjene za večkratno uporabo, izdelanih posebej za prihajajoči dan žena in materinski dan. Uporaba palčk je zelo preprosta in na trenutke resnično čarobna … Vaše ljube dame in mame se bodo počutile kot vile iz kakšne pravljice, medtem ko bodo s palčko nekajkrat švignile po kadi z vodo in z njo ustvarile gore čudovito odišavljenih, za kožo mehčajočih mehurčkov. Potem bodo čarobno palčko odložile na suho mesto, da jo bodo lahko znova uporabile – čarovnija bo učinkovala za 6 razkošnih kopeli. Izbirate lahko med tremi kopelmi: Mum, Mum Tulip in Madame Butterfly.

Mum Wand Group
Mum peneča kopel za večkratno uporabo (8,30 €) Namesto pravega cvetja podarite vaši mami domiselno rožico, s katero si bo lahko privoščila toplo, sproščujočo in dišečo kopel. Odišavljena je s poživljajočo mešanico pomaranče, limete in brinovih jagod – dišavo, ki spominja na sveže pokošen travnik.
Mum Tulip
Mum Tulip peneča kopel za večkratno uporabo (8,30 €) Tulipan kot ga še niste videli … Odišavljen je s slastno čokoladno-pomarančno dišavo, z dodanim oljem grenivke in bergamotke za dvig razpoloženja. Za končno ugodje in toplino pa bosta poskrbela kakav in sladka tonka. Tulipan, ki bo ustvaril gore slastnih mehurčkov!
Madame Butterfly
Madame Butterfly peneča kopel za večkratno uporabo (8,30 €) Ljubek, roza metulj odišavljen s čudovitim absolutom vrtnice in vrtničnim oljem, ki sta odlična za nego kože. Vsebuje tudi kanček olja limone in egipčanske geranije, ki kožo balansirata, medtem ko masli kakava in kariteja poskrbita, da bo koža zaščitena, nahranjena in mehka kot žamet.
Washing Up
Popolnoma nov Lushev patent! Kopel na palčki, ki je pravzaprav prašek za pomivanje posode. The Washing Up Fairy kopel za večkratno pomivanje posode (6,50 €) Magična, rožnato-zelena vila bo poletela nad vašo kuhinjo, se potopila med vašo umazano posodo in jo do bleščeče čistoče pomila, vaše roke pa neverjetno zmehčala. To kopel na palčki, ki je namenjena za pomivanje posode in je brez konzervansov ter odvečne embalaže, smo izumili posebej za materinski dan. Načrt je takšen: medtem ko vi pomivate posodo s to čarobno vilo, se vaše drage mame sproščajo v dišeči kopeli ali pa, udobno nameščene, ob kakšni dobri knjigi, najljubši tv nadaljevanki, sproščujoči glasbi … Uporaba palčke je preprosta; natočite vodo v pomivalno korito, švignite nekajkrat z vilo skozi vodo in ustvarili boste gore, po limoni dišečih, mehurčkov. Potem odložite palčko na suho mesto, da se posuši in jo znova uporabite pri naslednjem umivanju. Zadostovala bo za 8 umivanj.
Putty
Putty for Your Hands čistilna ploščica za roke (9,50 €) Neverjetno mehčalna ploščica za umivanje rok. Idealna za razpokano, suho in hrapavo kožo. Izdelana je z učinkovitimi, popolnoma naravnimi sestavinami, ki se že od nekdaj uporabljajo kot prva pomoč za suho in razpokano kožo. Vsebuje pomirjajoči oves, mehčajočo slezovo korenino in karitejevo maslo, kanček antiseptične mešanice olj kamilice, čajevca in sivke, ki kožo zaščitijo. Po uporabi te ploščice bodo roke doživele popolno preobrazbo – ponovno bodo gladke in mehke!
Mama Mia
Mamma Mia darilni paket (32,50 €)
Darilo za vaše drage, prezaposlene, mame, ki si zaradi pomanjkanja časa ne morejo privoščiti sproščujoče kopeli, bi se pa zelo razveselile kakšnih drugih, a zato nič manj vrednih, dišečih priboljškov. Paket vsebuje izbrane izdelke za nego rok kot sta obnovitveni balzam za nohte in obnohtno kožico Lemony Flutter in vlažilni serum za roke Tiny Hands. Potem je tu še čudežna vila za pomivanje posode Washing Up Fairy. Za mehko in negovano kožo telesa bo poskrbelo kremno, hranljivo sadno milo Sultana of Soap in regenerator za kožo Ro’s Argan Body Conditioner, ki bo kožo ne samo obnovil, ampak tudi ovil v čutno vrtnično dišavo.
www.lush.si

View Gallery 7 Photos