Ima vaš dojenček varno posteljico?

Če je premehko, se lahko otrok z noskom pogrezne v ležišče, ne more pa se obrniti ali dvigniti glave, da bi lahko zadihal. To pa predstavlja resno grožnjo zdravju ali celo življenju vašega malčka. Danes obstajajo tudi kakovostna otroška ležišča, a previdnost še vedno ni odveč!
Danes vemo, da otrok potrebuje čvrsto ležišče, ki mu omogoča normalno dihanje. Premehka površina nikakor ni primerna za dojenčkovo spanje, zato bodite pri izbiri ležišča skrajno previdni.
In na kaj je potrebno paziti?
Poleg trdote ležišče pa je še en dober razlog, da skrbno izberete ustrezno ležišče za svojega otroka: alergija na pršice. Običajna ležišča so namreč idealno zatočišče za ta mikroskopska bitja, ki lahko pri dojenčku povečajo možnost za nastanek alergije na pršice, ki ga bo spremljala celo življenje. Ne škodi tudi, če izberete ležišče, ki je zračno in preprečuje nabiranje statične elektrike. Otroci se v posteljici pogosto premikajo in brcajo ter tako ustvarjajo statično elektriko, ki lahko zaradi isker moti spanec.
Priporočamo vam, da za svojo malo štručko izberete le najboljše – ležišče Dormeo Baby Pedic
Na Dormeu smo za vaše malčke razvili ležišče, ki je namenjeno prav otrokom. Dormeo Baby Pedic je izdelan tako, da nudi otroški hrbtenici podporo, ki jo potrebuje, in obenem zagotavlja trden spanec.
Material, ki skrbi za zdrav otroški spanec
Jedro ležišča Baby Pedic je narejeno iz vrhunske pene nove generacije, ki jo imenujemo Ecocell ®. Njena tridimenzionalna celična struktura zagotavlja učinkovito kroženje zraka, s čimer poskrbi za otrokovo udobje ne glede na zunanjo temperaturo. Poleg tega je Ecocell® antialergijski in antibakterijski material, ki zagotavlja udobno spalno okolje brez alergij. Tako se vam ne bo potrebno bati za zdravje vašega malčka, saj je možnost za razvoj alergij na ležišču Baby Pedic manjša. To otroško ležišče ima kar dve plasti kakovostnega Ecocella ®. Spodnja plast je trša, druga pa mehkejša, tako da ležišče lahko obračate po potrebi, skladno z otrokovo rastjo.
Zakaj dve plasti?
Jedro ležišča ima dve plasti zato, da se še dodatno prilagaja otroku. Spodnja, trša stran je primerna za dojenčke, saj med spanjem na trebuhu preprečuje, da bi se jim obraz pogreznil v ležišče. Med spanjem na hrbtu pa trdna podlaga skrbi, da dojenčkova hrbtenica počiva v pravilnem položaju in tako skrbi za njen zdrav razvoj. Ko dojenčki že malo odrastejo in se veselo plazijo po tleh, je zanje bolj primerna mehkejša podlaga. Ta se ustrezno prilagodi otrokovemu nočnemu obračanju in razvijajočemu se telesu.Tako mu je v vseh položajih udobno, spanec pa je trden in miren, brez zbujanja.
Ležišče Baby Pedic ima pralno nepremočljivo prevleko, ki bo ščitila ležišče in mu daljšala življenjsko dobo
Otroci pogosto močijo posteljo in ležišče se lahko hitro umaže. Da vam ne bi bilo potrebno ležišča nenehno čistiti, smo prevleko naredili tako, da jo lahko preprosto snamete in operete v stroju na 40 stopinjah Celzija. Prevleka ležišča je iz kakovostnih materialov, zaradi katerih je izredno trpežna. Ležišče ščiti pred nečistočo in mu tako podaljšuje življenjsko dobo. Za fantke modra, za deklice marelična …Da bi bilo ležišče čim bolj privlačno in otrokom všečno, je prevleka ležišča na voljo v modri ali simpatični marelični barvi. Ležišče lahko dobite v dimenziji 60 x 120 cm ali 70 x 140 cm že za 89,90 € (manjša dimenzija).
12 let garancije na kakovost
Verjamemo, da bo spanec na ležišču Baby Pedic zdrav in udoben še vrsto let, zato zagotavljamo kar 12 let garancije. Preverite s klikom tu.
Samo obiskovalcem spletne trgovine Dormeo ponujamo ob ležišču tudi otroški anatomski vzglavnik -50 % ceneje! V tej posebni ponudbi si lahko ob ležišču zagotovite prihranek ob nakupu otroškega vzglavnika Memosan 3-layer Junior, ki bo zagotavljal dobro podporo glavi in vratu.

Kliknite tu www.dormeo.net in si zagotovite otroški vzglavnik ceneje!
Vam in vašemu malčku želimo prijeten spanec!