Hugo Boss je velik mojster

V sredo, 4. decembra, so v Galeriji Emporium s posebnim nastopom berlinskega umetnika Steffena Seegerja proslavili 20 let delovanja blagovne znamke HUGO. Steffen Seeger je vpričo 200 gostov na stekleno steno zarisal rdečo pot, ki simbolizira inovativnost, uporništvo in ustvarjalnost blagovne znamke Hugo. Z eno potezo je umetnik ustvaril mojstrovino, ki so jo lahko občudovali vsi prisotni.

Steffen Seeger in Helena Draškovič.
Zabava v čast blagovni znamki se je nadaljevala v sproščenem vzdušju ob prijetni spremljavi slovenskega saksofonista Lovra Ravbarja in DJ Mayonesse, umetnik pa je mnogim povabljencem narisal tudi njihovo življenjsko zgodbo.
DJ Hugo.
Steffen Seeger je svetovno priznan sodobni umetnik iz Berlina. Proslavil se je s posebno tehniko slikanja v eni potezi, s katero ustvarja vse od grafičnih vzorcev do portretov. Navdih za to popolnoma novo tehniko izražanja je dobil v umetnosti grafitov. Inovativnost Steffenove nenavadne tehnike simbolizira zgodovino znamke HUGO v mednarodni kampanji RED NEVER FOLLOWS (rdeča nikoli ne sledi). Rdeča barva simbolizira uporništvo in inovativnost ter pot v nepredvidljivo in vznemirljivo prihodnost.
View Gallery 4 Photos