Hollywoodska zvezdnica Demi Moore za Oriflame ustvarila kozmetično linijo

Oriflame s ponosom predstavlja svojo novo vrhunsko kolekcijo More by Demi, ki je nastala v sodelovanju z zvezdo Hollywooda, Demi Moore. Dogodek je obenem obeležil 45 let uspešnega delovanja Oriflama po vsem svetu in 15 let Oriflama v Sloveniji. Ob tej priložnosti je goste nagovoril Nenad Bondžić, Oriflame Country manager, ki je obenem poudaril tudi dobrodelne aktivnosti Oriflama v Sloveniji.

Urša Završnik, strokovnjakinja za kozmetiko Oriflame in Nenad Bondžić, Oriflame Country manager.
Kolekcija vsebuje prefinjena izbrana ličila, nežne dišave in elegantne dodatke ter nakit, oblikovan po meri sodobne ženske. Pravljično navdihnjeno sodelovanje prikaže Demi, spremenjeno v čarobno Sneguljčico, očarljivo Rdečo kapico in dih jemajočo Pepelko, s tem pa razkriva tudi novo, še neodkrito plat priznane igralke. "Navdušena sem nad sodelovanjem z Oriflamom, saj smo skupaj ustvarili krasne kozmetične izdelke in moderne sofisticirane dodatke, ki jih bo oboževala vsaka ženska. Kot igralka sem uživala v igranju pravljičnih likov in upam, da bodo ženske širom sveta lahko zvezde svoje lastne pravljice," pravi Demi.
Demi Moore in njen More by Demi.
S širokim spektrom izdelkov, ki bodo na voljo od oktobra 2012 pa vse do februarja 2013 bo čudovita linija izdelkov More by Demi linija izžarevala moč, čutnost in užitek. Od šmink do lakov za nohte, masla za telo in toaletnih vod ta čudovito oblikovana linija izdelkov omogoča vsaki ženski, da izkusi hollywoodski način življenja. Dodatki, ki bodo na voljo, in ki poglede kar vlečejo nase, vključujejo črno torbico iz umetnega usnja in izjemno linijo klasičnega nakita.
Debora Bržan, Miss Oriflame in Miss Alpe Adria, je nad novo dišavo navdušena. (foto: Sebastjan Kroflič)
View Gallery 4 Photos