Goste in privihane trepalnice za romantičen ter zapeljiv pogled

Nihče noče trepalnic, ki ne ostanejo privihane. Zakaj bi se zadovoljili s takim videzom, ko pa so vaše trepalnice lahko zapeljive in privihane – in to dolgo! S tehnologijo Curl Protect Master Curl maskare bodo vaše trepalnice ostale privihane in definirane do 14 ur. Kje tiči skrivnost? Inovativna dvojna krtačka ujame prav vsako trepalnico ter jo priviha do neslutenih razsežnosti, tudi do 43° privihanosti. Krtačka je dober rezervoar, zato je natančen nanos z veliko volumna možen z vsakim nanosom maskare. Negovalne sestavine Curl Protect tehnologija vašim trepalnicam ne prinese le privihanosti. Tudi neguje jih. Mešanica izvlečkov riževih otrobov, čebeljega voska in voska karnaube ohranja formulo gladko, zato Master Curl maskara nemoteno drsi po vaših trepalnicah ter na njih ne pušča grudic. Poleg tega panthenol trepalnice neguje od znotraj navzven, antioksidant vitamin E pa poskrbi za navlaženost in odpornost.

Nasveti za nanos: za najboljše rezultate uporabite notranji lok, da trepalnice ločite in nanesete maskaro od korenin do konic. Tako boste
privihali, privzdignili in definirali svoje trepalnice. Uporabite notranji lok tudi na spodnjih trepalnicah za boljšo prekrivnost. Nato krtačko obrnite in uporabite zunanji lok, z njim boste trepalnice privzdignili in poskrbeli za dodatno dolžino.