Fun. Z Lushevo novo linijo bo kopanje odslej še bolj zabavno

Lush predstavlja FUN, najnovejšo inovacijo sveže, ročno izdelane kozmetike. Linija FUN bo naredila revolucijo v kopanju – vendar ne želijo, da se zabava konča tukaj. Prvo leto prodaje bo 10 penijev od vsake prodane ploščice Funa (2,5-odstotka globalne prodaje) šlo v sklad, ki bo poskrbel za organizacijo zabavnih aktivnosti za otroke iz ogroženih območij.

Gre za večnamenski izdelek, namenjen je tako umivanju rok kot telesa, lahko se kopate z njim in si priskrbite goro mehurčkov, lahko ročno perete svoja oblačila, in za še več zabave ga lahko spotoma oblikujete v različne oblike. Izbirate lahko med petimi različnimi vrstami ploščic FUN (8,90 evra za 250 g ploščico), ki imajo vsanežno mehčalno bazo iz koruzne moke, talka in glicerina – lahko pa si enostavno privoščite vse, navsezadnje boste z več različnimi barvami imeli več veselja pri izdelavi figuric. Še nikoli prej ni bilo toliko veselja pri kopanju!
FUN – Sentai Ranger Yellow
Kremna vanilija, ki vam bo zbudila spomine na sladoled ob morju, babičino peko in preproste domače dobrote.
FUN – Sentai Ranger Green
Citrusni izbruh poživljajočih limetinih in limoninih eteričnih olj vas bo prebudil in držal budne in osredotočene, ter vam pomagal, da se boste igrali ure dolgo.
FUN – Sentai Ranger Blue
Sprostite se in pripravite na spanec s to sproščujočo mešanico sivke, maroške kamilice in kamiličnega eteričnega olja. Idealna kopel za pred spanjem in za vse tiste z občutljivo kožo.
FUN – Sentai Ranger Red Mandarinino in pomarančno eterično olje vas bosta spomnila na s soncem obsijane pomarančne nasade in sveže stisnjen pomarančni sok. Za kanček poletja v vaši kadi.
FUN – Sentai Ranger Pink
Sladka poslastica s sladolednim vonjem absoluta tonke in izvlečkom benzoina, ki ima med drugim ogrevalni učinek za boljšo cirkulacijo.
Lush želi skozi svoje projekte sredstva sklada organizacije NGO, s katero so sodelovali, nameniti otrokom na območjih Japonske, ki so jih prizadeli cunamiji, jedrske nesreče in potresi leta 2011, in pri tem sodelovati z dobrodelnimi organizacijami, družbenimi skupinami in združenji staršev pri omogočanju zabavnih aktivnostih za otroke. Sodelovali bodo z NGO in podobnimi lokalnimi skupinami pri iskanju primernih projektov, ki bi jim nato namenili sredstva iz sklada. Prednost želijo dati malim lokalnim iniciativam in projektom, ki so jih vzpodbudili lokalni prebivalci, ki se najbolj zavedajo potreb svojih otrok, in se lahko organizirajo lokalno. Priskrbeli jim bodo denar, ki jim bo omogočil organizacijo rednih dogodkov, na katerih se bodo otroci lahko družili in se zabavali v družbi s sovrstniki.
View Gallery 9 Photos