Darila, darila, darila in še enkrat darila!

Brez skrbi, za vas smo pripravili 7 nasvetov, ki se jih morate držati med letošnjimi nakupi in zagotavljamo vam, da ji bo vaše darilo vzelo sapo!
1. Ne kupujte darila zase!
Prva napaka, ki jo storijo številni moški je, da se odpravijo v trgovine, kjer prodajajo njim zanimive stvari in iščejo stvari, ki se njim zdijo zanimive, lepe ali primerne za darilo. Dragi moški, nikoli ne pozabite za koga kupujete darilo in to naj vas vodi pri izbiri trgovin, v katerih iščete darilo. Če ste se znašli na povsem nepoznanem področju je to dober znak!
2. Vsak uspeh zahteva predpriprave!
To pravilo še posebej velja kadar kupujete darila, ne glede na to ali jih kupujete za ženske ali za moške. Če želite kupiti darilo, ki bo nekaj pomenilo potem si morate vzeti nekaj časa in se pozanimati katere stvari zanimajo in veselijo osebo, ki ji kupujete darilo.
Velika težava s katero se moški marsikdaj soočajo je pomanjkanje informacij. Kako torej priti do koristnih informacij, ki vam bodo najbolj koristile pri izbiri darila? Preverite spodnje kratke nasvete:
•    Kakšni so njeni hobiji? Če znate odgovoriti na to vprašanje ste si zelo olajšali delo. Številni hobiji vam namreč lahko ponudijo odlične ideje za darila. Razmislite o njenem hobiju, kaj potrebuje zanj in ali bi bilo to tisto pravo darilo, ki ga iščete.
•    Kakšna je vaša izbranka? Darila lahko v grobem razdelimo v praktična darila in darila s sentimentalno vrednostjo. Če je vaša izbranka pragmatična ženska, potem pazite, da ne boste s svojim darilom preveč sentimentalni in obratno.
•    Poiščite zarotnika! Povabite kakšno njeno prijateljico na pijačo in se po ovinkih ali pa kar neposredno dokopljite do informacij, ki jih potrebujete. Morda vam njena prijateljica celo priskoči na pomoč pri izbiri darila. Vendar nikar ne izberite tiste, ki najtežje obdrži skrivnost.
3. Nikoli ne kupite prvo darilo, ki vam je všeč!
Številni moški so prehitro zadovoljni z darilom, ki so ga našli. Brez skrbi, dovolj imate časa, sezona obdarovanja se šele dobro približuje tako da imate več kot dovolj časa, da raziskujete trgovine in malce razmislite o darilih, ki so vam všeč. Naredite seznam daril, ki so se uvrstila v ožji seznam in še enkrat dobro premislite o tem katero je pravo.
4. Darila niso le fizične stvari
Veliko moških si težko predstavlja bolj abstrakten koncept daril. Darila niso le tiste stvari, ki jih lahko stlačite v škatlo, zavijete v papir in nanje privežete pentljo. Romantična večerja, zanimiv izlet, vikend v dvoje ali celodnevno razvajanje si bo marsikatera ženska zapomnila bolj kot pa drago darilo zavito v celofan.
5. Ni pomembno le darilo!
Pomembno je tudi, kako in kje boste darilo predali. Pomembno je tudi kako ga podarite. Pomembna je izbira trenutka, ko boste podarili darilo in lokacije, kjer boste to storili. Spodaj najdete nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali:
•    Novoletne zabave so slaba ideja za romantična darila! Če ste se potrudili in izbrali sapo jemajoče romantično darilo je najbolje, da jo obdarujete na štiri oči.
•    Če je bolj sramežljive narave je še toliko bolj pomembno, da obdarovanje izpeljete diskretno, da ji ne bo po nepotrebnem nerodno.
•    Nič ni narobe če jo obdarujete pred novim letom. Če imata oba ob novem letu načrte izberite kakšen drug dan za obdarovanje.
•    Naj obdarovanje ne bo samo sebi namen. Povabite jo na večerjo ali pa ji večerjo skuhajte sami. Tako bosta skupaj preživela prijeten večer.
6. Ne pretiravajte!
Kljub temu da naj bi bil denar sveta vladar to pravilo pri izbiri in kupovanju daril redkokdaj velja. Če sta bežna znanca ali pa se še ne poznata dolgo nikar ne pretiravajte in ne kupujte predragih daril. Tudi majhne pozornosti lahko navdušijo! Bolj jo boste navdušili če pokažete, da ste v izbiro darila vložili veliko truda kot pa, če z darilom pokažete le, da ste globoko segli v denarnico.
7. Splet je vaš prijatelj
Na spletu, v različnih spletnih trgovinah in na različnih spletnih forumih najdete obilo koristnih informacij in predlogov za darila, ki vam bodo zagotovo olajšala izbiro. Preden se sami odpravite v trgovine pobrskajte po spletu in si zapišite nekaj idej. Če boste imeli nekaj daril v mislih preden se odpravite po nakupih bo vaše delo v trgovinah lažje.
www.dormeo.net