Čudežni eliksir mladosti ne obstaja, a prava mešanica lahko naredi čudež

Koža obraza je predvsem v jesenskih dneh še najbolj izopstavljena. Zato je prav, da ji namenimo tudi posebno pozornost. Da bo primerno navlažena in zaščitena, so pri Lushu izdelali prav posebno kremo, popoln videz pa boste ustvarili s kakšnim od Lushevih nežnih pilingov.

Magical Moringa (39,95 evra)
Čudežni eliksir mladosti ne obstaja, lahko pa z združevanjem čudovitih olj naredimo veliko razliko. Pri Lushu so združili šipek, argan in moringo z negujočim karitejevim maslom iz Ženske zadruge za pridelavo karitejevega masla ojoba in kakavovim maslom ter ustvarili kremo za obraz, ki vašo kožo hkrati navlaži in zaščiti.
Cup of Coffee (10,50 evra/100 g)
Če imate radi močno, temno in stimulativno, si privoščite to kavne infuzije polno masko za obraz in prebudite svojo kožo! Ta nežna mešanica vsebuje organski agavin sirup, ki bo vašo kožo negoval in zmehčal, ter kavna zrna za piling in popoln videz.
Rub Rub Rub (cena: 9,95 evra)
Ta piling deli svoje ime in vonj s pilingom za tuširanje Rub Rub Rub. Z več kot 50 odstotki morske soli opravi impresiven piling kože, hkrati pa je skrbno uravnotežen z masli, kot sta illipe in cupuaçu, za ultimativno nego kože. Nežni vonj jasmina in mimoze posnema vonj češnjevih cvetov, narisanih na samem izdelku.
The Rough with the Smooth (cena: 9,95 evra)
The Rough with the Smooth je piling na osnovi sladkorja v kombinaciji z vlažilnimi sestavinami, kot so maslo muru muru in ricinusovo olje, za nego kože. Zaradi velikega povpraševanja so mu dodali vonj kreme za tuširanje Lord of Misrule z mešanico pačulijevega olja, olja črnega popra in absoluta vanilje.

View Gallery 6 Photos