Crème de la Mer: kjer se čudeži dogajajo

Crème de la Mer je zdravilna moč morja, je krema, ki vas bo navdušila.

Ppred vami je krema, ki bo resnično spremenila način, kako vidite sami sebe, krema ki jo boste oboževali za vedno.

NESREČA
Crème de la Mer se je rodila v nenavadnih okoliščinah. Pred leti je vesoljski fizik Dr. Max Huber doživel grozljivo nesrečo – rutinski eksperiment je eksplodiral v njegov obraz – in na njegovi koži povzročil hude kemične opekline. Ker mu niti medicina niti druge znanstvene vede niso mogle obljubiti zadostne pomoči, se je Huber odločil, da si pomaga sam. Dvanajst let in šest tisoč eksperimentov kasneje, je izpopolnil kremo, ki bi njegovi koži pomagala dati dramatično bolj gladek videz.

Crème de la Mer je krema, ki jo boste oboževali za vedno.
 
FORMULA
Crème de la Mer kljubuje zakonom narave.  V srcu Crème je visoko učinkoviti morski eliksir Miracle Broth™.  Njegove sestavine niso prav nič čudežne – morske alge, kalcij, magnezij, kalij, železo, lecitin, vitamini C, E in B12, plus olja citrusa, evkaliptusa, pšeničnih kalčkov, alfalfa kalčkov in sončnice.  Za Huberja niso bile sestavine tiste, ki bi naredile vso razliko med dobrim vlažilcem in majhnim čudežem, temveč način, na katerega so bile te sestavine destilirane. Nobenega dvoma ni, Huber je razumel in poznal starodavno znanost fermentacije. Odkril je, da se zgodi nekaj osupljivega takrat, ko te sestavine potujejo kot individualne komponente v z nutrienti bogato Miracle Broth™ – proces, ki traja 3-4 mesece.
Crème de la Mer je čudežna moč, ki preobrazi obraz in telo.
Te sestavine so se v bistvu preobrazile v nekaj veliko bolj veličastnega kot je seštevek njihovih delcev. Vitalne energije so se spontano sprostile in skozi ta počasni proces bio-fermentacije, se je rodila Crème de la Mer. Postopoma, a opazno, se je zgodilo presenečenje.  Videz kože se je čudežno izboljšal, prav tako kot je Huber upal, da se bo. Postala je bolj mehka, gladka, bolj prožna. Danes Crème de la Mer eliksir Miracle Broth™ izdelujejo na popolnoma enak, počasen, pikolovski proces bio-fermentacije, ki ga je ustvaril Dr. Max Huber. To edinstveno Crème morajo polniti posamezno in ročno, da ohrani svoje delikatno ravnovesje.
Crème de la Mer obsega izdelke za nego telesa, obraza, za zaščito…
ČUDEŽ
Za nas, ki smo naučeni logike, je Crème de la Mer kot nekakšen sunek domišljije. A so dejstva dejstva in zagotovo se dokaz lahko vidi na obrazih, ki jo uporabljajo. Kmalu koža postane mehkejša, bolj čvrsta, videti je dobesedno brez gubic. Starostne linije in pore postanejo vidno manj opazne. Tudi najbolj suhe in dehidrirane kože se normalizirajo. Občutljivost je ublažena. In seveda obstajajo tudi taki, ki vztrajajo, da izdelek zagotavlja osupljive rezultate—kakršnim je bil priča Dr. Max Huber.  Ni čudno, da so mnogi, ki so kremo poskusili, ostali neomajno zvesti svoji Crème de la Mer.
Crème de la Mer in vaša koža se bo dramatično spremenila.
SKRIVNOST
Crème de la Mer-jev Miracle Broth™ se nahaja znotraj njene izjemne formule. Za aktiviranje eliksirja in sprostitev glavnih sestavin, majhno količino izdelka segrejte med blazinicami prstov. Nato jo s trepljanjem nanesite na čisto, suho kožo in v trenutku boste občutili njen blažilni učinek. Nežno jo razmažite po obrazu, vratu in nežni koži pod očmi. Uporabljajte jo zjutraj in zvečer – celo življenje.

View Gallery 5 Photos