Brez škandalov do sandalov. Pripravite svoje noge za poletje

Pripravite stopala za poletje in brez zadrega skočite v sandale. Za vas so pri Lushu pripravili tri luksuzne poslastice, ki bodo poskrbele za to, da bodo vaši podplati in prsti na nogah videti naravnost fantastično. Uporabite jih lahko posamično, a najboljši učinek boste dosegli s kombinacijo vseh.

Piling za stopala Stepping Stone; 4,50 evra
Citrusni piling z morsko soljo. Odstranite suho kožo s pilingom Stepping Stone, ki mu je dodan vulkanski plovec, morska sol, limonska trava in jojobino olje. Za sveža in vesela stopala odlomite košček Stepping Stonea, ga pomolite pod vodo in z njim dobro zdrgnite podplate.
Losjon za stopala Fair Trade Foot Lotion; 12,95 evra
Poživite stopala z osvežilno meto. Losjon z vonjem po poživljajoči poprovi meti ter obilico blažilne arnike in hranilnega kakavovega masla je ustvarjen z namenom, da ohrani vaša stopala mehka, globinsko navlažena, nahranjena ter prebujena, predvsem pa brez neprijetne in trde suhe kože.
Osvežujoč puder za stopala T for Toes; 9,90 evra
Mogočen izganjalec neprijetnih vonjev. Napudrajte stopala s pudrom T for Toes ter se prepustite svežemu vonju narave. Olje limete in čajevca bo pregnalo neprijetne vonjave ter se znebilo nadležnih bakterij, glina kaolin pa bo absorbirala odvečen znoj ter osvežila podplate.

 

View Gallery 4 Photos