Bodite neizmerno zapeljivi ob vsaki priložnosti. Naredite trajen vtis, pričarajte magični Pariz.

Oriflame predstavlja Eclat Mademoiselle in Eclat Lui: dve novi dišavi, ki utelešata magično zapeljivost Pariza. Eclat v francoskem jeziku pomeni ‘sijaj’, beseda pa je simbolno povezana s Parizom, mestom luči. V Oriflamu so zdaj družini dišav Eclat dodali dva nova nepozabna vonja – cvetlično ženstveno dišavo Mademoiselle zanjo, zanj pa dinamično in elegantno Eclat Lui. Skupaj predstavljata popolno kombinacijo klasike in sodobnosti. Linija Eclat je že dolga leta popularna kolekcija dišav zanjo in zanj. Ne glede na priložnost vam Oriflame nudi popolno dišavo, ki bo pustila trajen vtis.

Eclat Mademoiselle, dišava za ženske
Toaletna voda Eclat Mademoiselle je cvetlično-sadno-zelena dišava, ki izžareva nežnost, eksotičnost in vzvišeno ženstvenost, vonj združuje lepoto hrepenenja in mladostniškega veselja. Dišava se odpre s penečo se zeleno hruško v vrhu dišave, hrustljavim sladkim jabolkom in občutljivim dotikom frezije, ki spominja na občutek mirnosti v življenju. V srcu dišave najdemo občutljive cvetlične note belega hibiskusa, cvetlične liste vrtnic, jasminove liste in dotik šmarnic. Beli hibiskus je ključna nota dišave, obkrožajo pa jo tudi druge cvetlične in nežne vodne note. Je popolna družba za mlado Parižanko.
Eclat Lui, dišava za moške
Eclat Lui toaletna voda je sodobna, dinamična in čista dišava. To je vonj za mladega moškega, ki je pripravljen na raziskovanje živahnega Pariza. Aromatična praprotna dišava se odpre z živahnimi sadnimi akordi grenivke in jabolka. Srce dišave predstavljata sivka in rožmarin, prepletena z kardomamom, ki spodbuja dinamičnost dišave. Močne lesne note vetiverja so poudarjene z elegantnim in prefinjenim cordovan usnjem, ki pusti nepozabno sled sodobnosti.
Oriflamove dišave ustvarjajo najbolj izkušeni parfumerji vsega sveta in pri tem uporabljajo le najboljše in najkakovostnejše sestavine. Eclat Mademoiselle sta ustvarila Elise Bénat in Amandine Marie, Eclat Lui pa zelo iskana parfumerka Juliette Karagueuzoglou.
Oriflame je podjetje za direktno prodajo, ki je bilo ustanovljeno leta 1967, danes pa deluje v več kot 60 državah. Širok izbor švedskih inovativnih lepotilnih izdelkov, ki navdih črpajo iz narave, prodaja okoli tri milijone neodvisnih Oriflamovih svetovalcev, letna prodaja pa je vredna okoli 1,3 milijarde evrov. Spoštovanje podjetja do ljudi in narave je temeljnega pomena, takšno razmišljanje se kaže tudi v odnosu do socialne in okoljske problematike. Oriflame podpira različne dobrodelne organizacije po svetu in je soustanovitelj World Childhood Foundation. Oriflame je luksemburška korporacija s pisarnami v Luksemburgu in Švici. Podjetje Oriflame kotira na Nasdaq Stockholm Exchange.

View Gallery 4 Photos