Anti age inovacija Kozmetike Afrodita v koraku z dobrodelnostjo

Vodilna slovenska kozmetična hiša Afrodita je kot dama v najlepših letih – letos slavi 45 jubilejnih let. Svoje dolgoletne izkušnje uspešno in modro združuje z veliko mero inovativnosti ter z najsodobnejšimi kozmetičnimi trendi. V veleblagovnici Nama je predstavila najnovejši dosežek – naravno linijo za nego obraza MA3GENIX, ki omogoča močan pomlajevalni učinek in vidno transformacijo kože že po 14 dneh uporabe.

Voditeljica Betka Šuhel je povabljenim predstavila delovanje ekskluzivne linije MA3GENIX, ki obnavlja t.i. trikotnik lepote na obrazu s pomočjo reaktivacije 14 genov, odgovornih za  povečanje sinteze kolagena, elastina in hialuronske kisline. Spodbuja obnavljanje zunajcelične matrice ter s tem sproži viden pomlajevalni učinek – napeto kožo in zmanjšanje gub ter istočasno učvrsti in izboljša strukturo kože. Premierno je bil prikazan novi Ma3genix oglas, ki že navdušuje potrošnike za TV ekrani.
Alenka Godec na odru Kozmetike Afrodita.
Povabljenim je zapela odlična Alenka Godec, ki bi jo lahko primerjali z Afrodito, saj je ravno tako uspešna, sofisticirana in lepa v svoji koži. Kot je poudarila Betka Šuhel Kozmetika Afrodita z linijo MA3GENIX podarja svoj poklon vsem ženskam v najlepših letih, ki se počutijo samozavestne ter lepe v svoji koži.
Predsednica združenja Europa Donna Mojca Senčar in Ivo Mijošek.
Tudi tistim, ki jih življenje preizkuša z boleznijo kot je rak dojk. Zato se je pridružila aktivnostim v rožnatem oktobru ter v ta namen Slovenskemu združenju Europa donna podarila donacijo, ki jo je predsednici Europa donne, gospe Mojci Senčar v imenu odsotne direktorice Danice Zorin Mijošek predal njen sin Ivo Mijošek.
Jana Koteska
V lepotnem Afroditinem kotičku so izdelke preizkušali in se družili številni znani Slovenci: pevka Nuška Drašček, nosilke lepotnih naslovov Nataša Pinoza, Marika Jevšnik, Tjaša Kokalj in Jana Koteska, modna oblikovalka Maja Štamol, igralka Violeta Tomič, oblikovalka nakita Katja Koselj in seveda članice združenja Europa Donna.
Nataša Pinoza
Torej vsi, ki znajo prepoznati odličnost slovenske kozmetike ter si želijo dobrega počutja ter lepo negovane kože.
Ekipa Kozmetike Afrodita z Violeto Tomič
Članice združenja Europa Donna
Afrodita team
View Gallery 9 Photos