7 tipov moških, ki se jim ženske ne morejo upreti

Ženske privlačijo določene vrste osebnostnih lastnosti in normalno jih moški, ki te lastnosti imajo, tudi bolj pritegnejo. Poglej, katerih je tistih 7 tipov »idealnih moških«, morda spadaš mednje in tega sploh ne veš…..
Mogoče boš lahko iz spodnjih opisov izluščil kakšno lastnost, ki jo imaš tudi ti…. Ko bo naslednja priložnost, te lastnosti ne pozabi omeniti ali kako drugače izpostaviti.
1. Romantik
Verjame v klasično romanco. Prinaša rože, drobne pozornosti in med večerjo prižiga svečke. Žensko večkrat pokliče in ji da vedeti, da razmišlja o njej. Ko se pogovarjata, ji zre v oči in pove, kaj čuti.
Zakaj je tako privlačen?
Ženske želijo pozornosti in ta fant jim točno to tudi nudi. Dodaten bonus razmerja s takšnim moškim je, da se tudi ona počuti resnično svobodno pri izražanju svojih občutkov.
2. Samozavestnež
Verjame vase in v svoje sposobnosti. Izžareva auro moči ter obvladovanja situacije (v mejah normale – arogantnež ni na tem spisku). Ni ljubosumen na ostale moške in ne počuti se ogroženega, če ima njegova ženska moške prijatelje in sodelavce.
Zakaj je tako privlačen? Ženske privlači samozavest. Razmisli: če meniš, da si dober, bo po vsej verjetnosti tako mislila tudi ona. Samozavesten moški ne išče odobravanja žensk in to ga dela še toliko bolj privlačnega.
3. Umetnik
Je spontan in živi za trenutek. Pogosto naredi vtis nanjo s svojo kreativnostjo – na primer s pesmijo ali sliko, ustvarjeno zanjo.
Zakaj je tako privlačen?
Vsaka ženska se želi počutiti edinstveno in posebno. Ni boljšega načina, kot da jo moški vzame za svoj vir navdiha in inspiracije. Razmišljanje kreativnega moškega jo navdihuje.
4. Tujec
Prihaja iz eksotične države, ima prikupen naglas ali prav poseben pogled na svet. Njegove navade in obnašanje so nenavadne, vendar vedno deluje očarljivo. Da prideš v to kategorijo, ni nujno, da prihajaš iz druge države. Če veliko potuješ in govoriš tuje jezike, imaš gotovo prav takšen šarm kot katerikoli sladko govoreči tujec.
Zakaj je tako privlačen? O tem tipu moških ne moremo povedati kaj dosti več – privlačna je prav drugačnost.
5. Upornik
Uporniški tipi moških gredo tja, kamor jih ponese veter – in le-ta jih ponese ponavadi na kakšno odštekano avanturo.
Zakaj je tako privlačen? Vsaka ženska si želi upornika (v razumnih mejah). Ljubi njegovo prostodušnost in želi, da bi je premogla nekaj tudi sama. Nekoliko uporniškega duha prinese v razmerje mladostnost in svežino.
6. Inteligentnež/ Duhovitež
Pogovori z njim so intelektualno stimulativni. Z odličnim smislom za humor jo spravlja v smeh. Z njim je še pogovor o politiki zanimiv.
Zakaj je tako privlačen? Telesna lepota mine, tega se zavedamo vsi – če pa se z nekom intelektualno razumeš, potem je že pol bitke dobljene. K uspešnemu in dolgotrajnemu razmerju prispeva večinoma prav to, da si z nekom intelektualno na isti ravni. Če ji boš to znal pokazati, potem bo kaj hitro prijela za vabo.
7. Kavalir
To je fant, ki ženski odpre vrata, pridrži plašč in plača večerjo. Ponavadi ima zelo dober občutek za to, kako se počuti.
Zakaj je tako privlačen?
Verjetno si mislil, da prijazen in pozoren moški nikoli ne bo dobil ženske. V razmislek: enkrat ko ima ženska za sabo izkušnjo s »slabim« in nesramnim moškim, bo verjetno spremenila svoje prioritete. To zahteva več zrelosti z njene strani, vendar vse ženske konec koncev spoznajo, da želijo ob sebi moškega, ki bo z njimi ravnal, tako kot se spodobi – vedno.
Vir: www.dormeo.net