6 napak, ki jih delate v postelji

Odgovornost obeh partnerjev je, da dejavno sodelujeta in vplivata na to, da bosta imela zdravo, vznemirljivo in izpolnjujoče spolno življenje.
Za dobro spolno življenje sta potrebna vaja in volja obeh partnerjev. Preverite seznam 6 napak, ki jih ženske delajo v postelji, skupaj z nasveti, kako jih odpraviti.
Pričakovati od moškega, da bo razmišljal kot ženska
Pričakovanje, da bodo moški razmišljali enako, ne pomeni jalove izgube časa, pač pa je tudi vzrok za številnih nesporazumov in napetosti. Moški in ženski možgani delujejo drugače in prav zaradi tega je komunikacija zelo pomembna.
Pričakovanje, da vam bo bral misli
Partner vam ne more brati misli, tako kot tudi vi ne morete brati njegovih. Svoje spolne potrebe in želje morate izraziti z besedami!
Prepuščanje pobude
Za mnoge moške je zelo privlačno in seksi, če pobudo prevzame ženska. Veliko je možnosti, kako partnerju vzbuditi občutek, da je seksi in zaželen. Zato ga pokličite v službo in mu povejte, da načrtujete romantičen večer. Seveda ga presenetite v seksi spodnjem perilu.
Opuščanje spontanosti
Ko gre za seks, moški ljubijo žensko spontanost. Objemite ga zjutraj, preden vstanete iz postelje in mu povejte, da si želite lep začetek dneva. Ne boste ga povsem presenetili, pač pa povsem prevzele.
Seks, zaprt v spalnico
Monotonost ubija spolno življenje. Izkoristite kuhinjsko mizo, kavč, avto, kopalnico in vsak drugi kraj, ki vam pade na misel. Nikar se ne bojte osvežitve!
Odtegovanje seksa
Izrabljanje seksa za manipulacijo partnerja je resnično nekaj slabega. To ni smisel seksa, ki je v resnici namenjen krepitvi bližine in obojestranskemu zadovoljstvu. To pa seveda ne pomeni, da morate privoliti v seks tudi takrat, ko si ga preprosto ne želite.
Vir: www.dormeo.net