5 skrivnosti spolno zadovoljenih žensk

Kakšne so njihove skrivnosti, razkrivamo v nadaljevanju.
Zadovoljena ženska …
… si želi nečesa več …
Raziskave kažejo, da spolno zadovoljene ženske seksajo večkrat na teden.
Še več, dve od petih vprašanih si želijo še nečesa več. Česa? Ženske se rade počutijo seksi, rade so zaželene in to iščejo tudi v partnerju. Zato poskrbi, da bo tvoja vedela, da misliš na njo čez dan, pošlji kak seksi sms …
… ve, da je vroča mačka …
Zadovoljene ženske niso nikoli nesamozavestne. Če si želiš samozavestno punco, ki je ponosna nase se drži naslednjih pravil:
•    nikoli ne kritiziraj postave drugih žensk (začelo jo bo skrbeti, kaj si misliš o njeni postavi)
•    nikoli ne pretiravaj s pohvalami (mislila bo, da namerno pretiravaš)
Torej ne iti v ekstrem s kritikami ali pohvalami. Če te pa slučajno vpraša, kaj si misliš o mimoidoči ženski, preprosto vprašaj: »kateri?« in se izogni pogovoru.
… pove, kaj želi …
Spolno zadovoljene ženske vedo, kaj želijo in 87% jih to tudi pove. Zato svojo drago spodbujaj v pogovorih o seksu, naj seks ne bo tabu tema. Bodi pa pozoren tudi na govorico telesa.
Ženske običajno delajo moškim tisto, kar bi želele, da moški delajo njim. Torej, če opaziš, da je tvoja draga zelo nežna, bodi nežen tudi ti do nje.
… cilj je užitek …
Čeprav se sliši noro, je res – ženskam orgazem ni bistvo seksa. Večina žensk se ljubi zaradi užitka, orgazem je sicer pika na I, ni pa bistvo. Ženskam je seks lahko odličen tudi, če ne doživijo orgazma. Uživajo v dotikih, v bližini, v nežnosti.
Tako da, če tvoja draga ne doživi orgazma, ne zaženi panike. Ni potrebno, da ga doživi prav vedno. In bolj ko se boš osredotočal samo na to, da ona pride do vrhunca, bolj jo boš lahko tudi obremenjeval s tem in izgubila bo željo.
… strast je bolj pomembna od velikosti …
Kliše je resnica. Ni pomembna kvantiteta, ampak kvaliteta. Samo 7% žensk meni, da je velikost penisa odločila, ostalih 93% verjame, da se da žensko zadovoljiti tudi na mnogo drugih načinov, ki prinašajo še večje užitke.
Strast je tista, ki jih razvname in tista, zaradi katere se vračajo. Ravno zato ženske, ki so že dolgo v zvezi s partnerjem pogrešajo to strast in jo iščejo v ljubimcih.
Poskrbi, da bo v tvoji zvezi vedno tlel ogenj strasti, podžigaj pa ga redno in ne dovoli da ugasne!
Vir: www.dormeo.net