4 nasveti za uspešen jutranji seks

Na žalost se večkrat zgodi, da tvoje dekle ni razpoloženo za to ravno v trenutku, ko odpre oči. Pristopi k temu na pravi način in verjemi, da bo hitro prav toliko zagreta za seks, kakor ti …
1. Večerne priprave
Da ti ne bo že navsezgodaj potrebno skočiti iz postelje – še preden začneš jutranjo ljubezensko dogodivščino – začni priprave že zvečer. Na nočno omarico pripravi bonbone, s katerimi boš odpravil morebiten slab jutranji zadah. Preden greš spat, pojdi še odtočit, da ne bo potrebno na stranišče takoj, ko se zbudiš. Ne pozabi, da morajo biti na dosegu roke tudi kondomi.
2. Nastavi notranjo uro
Pomembno je, da se zbudiš pravočasno, da bo dovolj časa za akcijo in da ti ne bo potrebno skrbeti, da boš zamudil v službo. Najbolje je, da se zbudiš pred njo in jo z nežnimi gibi prestaviš v novo jutro. Zapomni si, da boš ti verjetno že pripravljen za akcijo, medtem ko bo ona potrebovala nekaj časa, da se zagreje. Zato pri načrtovanju, kdaj se moraš zbuditi, vračunaj tudi to.
3. Nežno jo prebudi
Verjetno tvoji ženski ne bo všeč, če bo takoj, ko bo odprla oči, videla tvoj pokončno stoječi penis – zato začni nekoliko bolj počasi. Počasi in nežno se je dotakni. Z drobnimi, lahkimi poljubi jo začni poljubljati po obrazu in telesu. S prsti se igraj z njenimi lasmi. Ta čutni pristop bo zagotovil, da se bo zbudila v pozitivno, ljubeče vzdušje in verjetnost, da bo za jutranjo akcijo, bo brez dvoma veliko večja.
4. Daj ji vedeti, da je seksi
Tvoja punca se zjutraj, ko se prebudi, morda ne počuti ravno seksi. Spravi jo v pravo razpoloženje s tem, da ji poveš, kako je lepa. Ignoriraj torej skuštrane lase, kožo, ki je morda nekoliko pomečkana od ležanja na blazini ter jutranji zadah (če ga ima, seveda). Povej ji, kako močno si je želiš. Če ti jutranje izpovedovanje čustev ne gre ravno najbolje od rok in ji zjutraj le s težavo rečeš, da je seksi, poskusi s položajem, v katerem z obrazom nista obrnjena drug proti drugemu.»Žličkanje« od zadaj je enako romantično in čutno – obenem pa ti omogoči, da se izogneš nalagodju slabega jutranjega zadaha.
Začni dan s seksom!
Jutranje posteljne aktivnosti predstavljajo odličen začetek dneva. Vzpodbudijo tvorbo hormonov sreče in narišejo nasmešek na tvoj obraz – tako se veliko lažje soočiš z vsemi izzivi, ki te čakajo ta dan. Kot pri vsaki stvari – če boš pretiraval z jutranjim seksom in ga prakticiral vsak dan – bo prav tako postal rutina in dolgočasen, predvsem pa nadležen za tvojo punco, ki mu morda ni najbolj naklonjena.
www.dormeo.net