Zvezdniški nastop mladih bolerovcev. Zaplesali na odru z Justinom Bieberjem

Ekipa Justina Bieberja se je tokrat odločila, da bo na koncertu v Zagrebu dala priložnost mladim plesalcem iz Evrope, da zaplešejo ob svetovnem zvezdniku. Tik ob koncu natečaja, kljub tisočim prijavam in objavam posnetkov na socialnih omrežjih, se je ekipa pop zvezdnika obrnila na Niko Kljun, saj so bili nezadovoljni z dotedanjim naborom. Naj spomnimo, da je Nika že večkrat plesala in sodelovala z Justinom Bieberjem ter tudi pohvalila svoje plesalce iz Plesne šole Bolero. "Lia, Maj, Danaja in Kaja živijo za ples. So otroci, ki svojo ljubezen do plesa jemljejo resno. Trenirajo tudi po nekaj ur na dan in so popolnoma predani plesu. Njihov plesni razvoj spremljam že od začetka. Vsakič znova, ko pridem v Slovenijo, vidim neizmeren plesni napredek in gorečo strast v njihovih očeh. Iz lastnih izkušenj vem, da je bila to zanje izkušnja, ki bo za vedno zapečatena v njihovih srci, in res ne bi mogla biti bolj vesela, da sem jih lahko spodbudila, pa čeprav zadnji trenutek, k natečaju za tako nepozaben nastop. Njihovo trdo delo govori samo zase, a zasluge gredo seveda tudi naši odlični trenerki hip-hopa v Boleru Barbee Šuštaršič, ki jih tako dobro in kakovostno trenira. Tako zelo sem ponosna na naše plesalce in trenerski tim!" nam je zaupala Nika Kljun, ki trenutno tudi sama uresničuje svoje najstniške sanje, saj je ena od treh koreografov mehiškega plesnega šova zvezdnikov La Bamba, katerega producent je Ricky Martin.

Pogoji pri izbiri plesalcev za Justinov koncert v Zagrebu so bili, da se je posnetek objavil na družabnih omrežjih, da so plesalci še osnovnošolci, visoki do 1,5 metra, da znajo odlično odplesati sestavljeno koreografijo, da obvladajo ‘freestyle’ in da so poleg tega še čim bolj simpatični. Tako so bili v samem zaključku nabora izbrani prav najboljši in najmlajši plesalci hip-hopa iz Plesne šole Bolero. Janja Pušl, vodja Bolera, že cel teden žari od ponosa, skupaj z njo pa trenerka teh malih zvezdic Barbee Šuštaršič, ki je trenutno v Los Angelesu. In kdo so vzhajajoče zvezde hip-hopa, ki so v sredo blestele na odru z Justin Bieberjem? Danaja Ažman, Kaja Simrajh, Lia Lačen in Maj Lavrič so mali ‘zvezdniški’ plesalci, ki so pred tem osvojili že veliko naslovov državnih prvakov in tudi na evropskih ter svetovnih tekmovanjih sodijo v sam vrh tako v kategorijah solo, parih, malih skupinah kot tudi v formaciji.
Omenjeni plesalci so tako celoten koncert spremljali v VIP-loži, bili deležni posebne pozornosti, kot pravi profesionalci so tudi opravili generalko pred koncertom, in ko je prišel čas nastopa, so pravočasno zapustili občinstvo in zaplesali na odru pred tisočglavo množico v zagrebški Areni. Na oder so jih pospremili Justinovi plesalci, ki so se nato umaknili na rob plesišča in celoten prostor prepustili štirim mladim slovenskim plesalcem, ki so se jim sinoči uresničile sanje. Skupaj z Justinom Bieberjem so zaplesali na njegov pesem Children. Na koncu nastopa pa je zvezdnik pred celotno Areno predstavil vsakega plesalca posebej in se jim zahvalil z objemom.
Tako Danaja, Kaja, Lia in Maj niso mogli skriti solz sreče, saj so bili od navdušenja popolnoma iz sebe in brez besed. Njihove prve besede so bile noro, carsko, nepozabno, ob tem pa se niso pozabili zahvaliti Barbee Šuštaršič in Niki Kljun. In ne samo to, tudi po nastopu so bili deležni še dodatne medijske pozornosti kot tudi številnih fotografiranj z oboževalci Justina Bieberja. 
"Zelo sem vesela in vzhičena, da so moji plesalci dobili priložnost stati in plesati na tako velikem odru s svetovno znanim zvezdnikom Justinom Bieberjem. To so naši mladi upi, Bolerova prihodnost, s katerimi smo skupaj že vet kot pet let. Ure in ure brušenja parketa v plesni dvorani se obrestujejo že na samih tekmovanjih, kjer naši otroci posegajo po samih vrhunskih rezultatih. Ta nastop pa je češnja na vrhu smetane in lep dokaz, da smo na pravi poti, kjer se sanje uresničijo," je Barbee Šuštaršič komentirala nastop svojih varovancev.
Takole se v Los Angelesu zabava Bolerova gonilna sila hi-hopa: Nika Kljun, Ana Vodišek in Barbee Šuštaršič.
Tudi sam ob pisanju članka podoživljam takšne trenutke, ki ostanejo za vedno. Verjemite v sanje in plešite, ker dan brez plesa je izgubljen dan.

View Gallery 6 Photos