Vodičar&Bičkova. Nista svetovna prvaka, a tudi drugo mesto je zadovoljivo

V soboto, 10. novembra, se je v Oslofjord kongresnem centru v Oslu na Norveškem odvijalo letošnje svetovno prvenstvo v kombinaciji standardnih in latinskoameriških plesov. Med sedemintridesetimi plesnimi pari sta zmagala aktualna evropska in tudi lanska svetovna prvaka Danec Bjorn Bitch in Avstralka Ashli Williamson, ki plešeta za Dansko.

Bjorn Bitch in Ashli Williamson sta obranila naslov najboljše kombinatorske dvojice na svetu.
Miha Vodičar in Nadija Bičkova, ki sta vse sile in treninge v zadnjem času usmerjala v to prvenstvo, sta bila druga. "Zadovoljna sva z odplesanim in z rezultatom! Komaj čakava naslednje prvenstvo in vse priprave so posvečene le temu," sta za naš portal komentirala nastop in uvrstitev aktualna državna prvaka v kombinaciji. Kot je znano, sta Miha in Nadija z letošnjo sezono začela plesati pod okriljem plesnega kluba Pingi, po tem ko sta na željo svojih takratnih trenerjev Fredija in Daniele Novak morala zapustiti plesni klub Fredi.
Miha Vodičar in Nadija Bičkova bosta vse sile usmerila v boj za naslov svetovnih prvakov.
Tako sta ju v Oslu spremljala Pingijeva šefa Alenka in Branko Bohak. "Super sva zadovoljna s prikazanim plesom Mihe in Nadije, z odlično prezentacijo in nenazadnje z rezultatom," sta sporočila za naš portal zakonca Bohak, ki pa sta spremljala na tem prvenstvu tudi hčerko. Tara Bohak, ki že nekaj časa pleše za Češko, je s soplesalcem Davidom Odstrcilom zasedla osemnajsto mesto.
David Odstrcil in Tara Bohak sta za Češko priplesala osemnajsto mesto.
View Gallery 4 Photos