Vid Valič poročno darilo na poroki solastnice plesne šole Miki

Saša Eminič je odplesala v zakonski stan.

Solastnica plesne šole Miki, predsednica plesnega kluba Miki in nekdanja plesalka v podmladku skupine Arruba Saša Eminič se je po sedmih letih življenja na koruzi in dveh otrocih odločila svojo zvezo z Iztokom, direktorjem slovenske podružnice zavarovalnice Allianz, okronati s poroko.

Saša in mož Iztok s poročnima pričama in otrokoma.
Poročna slovesnost se je odvijala v Hiši kulinarike Jezeršek v Sori pri Medvodah pred dvema tednoma. Na fešto je bilo povabljenih točno sto pet svatov, in nihče od povabljenih ni odpovedal. Za poročno pričo je bilo seveda jasno, da bo Saša povabila dolgoletno prijateljico Katarino Bervar Sternad, nekdanjo soplesalko in zdajšnjo direktorico Pravno informacijskega centra.
S Katarino Bervar Sternad sta prijateljici za vse čase.
Njen mož Iztok pa si je za pričo prav tako izbral prijatelja iz mladosti Uroša Kodreta, direktorja podjetja Ombra.
"Poročno obleko sem naročila kar po internetu in bila sem zelo zadovoljna. Za moj in Katarinin make up je poskrbela Nataša Zajc, frizuri nama je uredila Barbara Potočnik iz Lassane. Koreografija za otvoritveni ples je bila delo naše trenerke v Mikiju, Nine Medja, ko sva zaplesala na glasbo Henrija Salvadorja in Lise Ekdahl z naslovom All I really want is love. Prav posebej prirejene za najin obred pa nama je tri pesmi zapela prijateljica Romana Krajnčan. Moje darilo Iztoku je bil nastop Vida Valiča,"
je za naš portal povedala zdaj že gospa Saša Eminič Cimperman, ki je že uspešno štartala tudi plesno sezono v Mikiju.
Na poroko je bil povabljen tudi Iztokov bratranec športni novinar Anže Bašelj.
Stand up komik Vid Valič še ne skače iz torte, ampak na porokah je zaželen zabavljač.
Prijateljice Martina Mrak Tekavc, Špela Rozman, solastnica PŠ Miki, Saša Eminič Cimperman, Romana Krajnčan in Maja Lavrinc.
 

View Gallery 6 Photos