V Paradi plesa Urša Grm, Aljaž in Janette Škorjanec ter Patricija Crnkovič

Urša Grm je priljubljena pedagoginja, ki poučuje tudi v Plesnem centru Libero.

Danes zvečer ob 22. uri si lahko na TV3 ogledate še vedno edino oddajo plesu na slovenskih televizijah, ki vam prinaša pogovore z atraktivnimi plesnimi ustvarjalci in ustvarjalkami. Baletna in plesna pedagoginja, koreografinja in plesalka Urša Grm je razpeta med različnimi plesnimi šolami in klubi, a njena ustvarjalnost je vedno v balansu.

Patricija Crnkovič, ko je bila še zelo mlada tekmovalka.
Na kratkem obisku domovine smo ujeli plesalko Patricijo Crnkovič, ki študira v Rotterdamu na plesni akademiji Codarts. Iz plesalke, usmerjene v tekmovalni ples, se razvija v izjemno zrelo plesno ustvarjalko, ki so ji poti na plesne odre prav gotovo odprte.
Aljaž Škorjanec in Janette Manrara Škorjanec
Če le imata nekaj dni premora, se v Slovenski Bistrici oglasita zvezdnika britanskega šova Strictly Come Dancing. Aljaž Škorjanec, ki prihaja iz Slovenske Bistrice, in njegova žena Janette Manrara Škorjanec s koreninami na Kubi sta se našla v Londonu. Danes lahko zatrdita, da jima je uspelo in sta postala kreativca, ki se pravkar podajata na turnejo s šovom Remembering Fred. Verjetno ju bomo znova videli jeseni v novi sezoni Strictly Come Dancing.
Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba. (Foto: Lea Slapar))
Oddajo si lahko ogledate premierno danes zvečer ob 22.00 in v dveh ponovitvah, v sredo ob 10.30 in soboto ob 12.00. Parada plesa vsako drugo nedeljo zvečer, ker je dan s plesom odličen dan!

View Gallery 5 Photos