V Paradi plesa na TV 3 Medias. Barbara Potokar&Brin Hlade&Tosia Robar Žerak

Barbara Potokar, Tosia Robar Žerak in Brin Hlade bodo gosti oddaje Parada plesa na TV3 Medias.

V Paradi plesa, edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah, vas vabimo v svet baleta, v katerega vas bo odpeljala balerina Barbara Potokar, članica ljubljanskega baleta, ki navdušuje z izjemno baletno tehniko in čutno igralsko interpretacijo. Barbara se udeležuje tudi baletnih tekmovanj, ki so odlična motivacija in inspiracija za nekoliko drugačno ustvarjanje, kot je tisto na odru ljubljanske operno-baletne hiše. Seveda je v oddaji tudi zaupala, kako funkcionira privatno življenje z baletnim plesalcem Kento Jamamotom.

Barbara Potokar bo razkrila tudi, zakaj se udeležuje baletnih tekmovanj.
Iz sveta latinskoameriškega ter standardnega plesa pa prihajata desetkratna državna prvaka Tosia Robar Žerak in Brin Hlade. Sta člana Plesnega centra Samba, trenutno pa tekmujeta v mlajše mladinski kategoriji. Zaupala sta o veselih in tudi malo manj veselih dogodkih na tekmovanjih, kaj rada počneta, ko ne plešeta, in kaj si želita v življenju doseči na plesnem področju in kaj na kakšnem drugem, če slučajno življenje prinese drugačne poti.
Brin Hlade in Tosia Robar Žerak sta tudi odlična prijatelja.
Oddajo Parada plesa si lahko premierno ogledate v soboto, 9.5., ob 11.30 na programu TV3 Medias in v dveh ponovitvah, v torek, 12. maja, ob 8.30 in v petek, 15. maja, ob 2.20. Ta termin je za vse tiste, ki ste nočne ptice. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!
Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba v Ljubljani. (Foto: Marija K. Orašanin)
View Gallery 4 Photos