V Paradi plesa. Lada Petrovski Ternovšek in Anja Cizel

Anja Cizel in Lada Petrovski Ternovšek bosta gostji Parade plesa. (Foto: Marija K. Orašanin)

V Paradi plesa, edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah, si oglejte pogovor z atraktivno plesalko sodobnega plesa Lado Petrovski Ternovšek. Lada prihaja iz Zadra, kjer je začela s svojimi prvimi plesnimi koraki in nadaljevala šolanje v Salzburgu na akademiji SEAD. V Ljubljani je našla svoj plesni pristan najprej v skupini EnKnap, nato pa se je podala v samostojne vode. In našla tudi ljubezen svojega življenja, igralca Aljošo Ternovška.

Lada Petrovski Ternovšek soustvarja v slovenski plesni sceni.
Če je Lada posebna na sodobni plesni sceni, pa velja, da je Anja Cizel nekaj posebnega na folklorni sceni. Zmagovalka drugega tekmovanja v folklornih parih, članica skupine Tine Rožanc je razmišljujoče plesno dekle, ki jo zanima milijon in ena stvar. Obiskali smo jo tudi na treningu, kjer vadi in poučuje mlajšo skupino folklornikov.
Anja Cizel je z Bojanom Stanišo zmagovalka tekmovanja v folklornih parih.
Oddajo Parada plesa si lahko premierno ogledate v torek, 19. aprila, ob 22.00 na TV3 in v dveh ponovitvah. V soboto, 23. aprila, ob 11.30 in v torek, 26. aprila, ob 10.30. Parada plesa vsak drugi torek zvečer, ker je dan s plesom odličen dan.
Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba v Ljubljani. (Foto: Marija K. Orašanin)
View Gallery 4 Photos