V Paradi plesa. Jernej Brenholc, Franjo Kozar in Darko Brlek

Darko Brlek, Jernej Brenholc in Franjo Kozar tokratni gostje oddaje Parada plesa
Danes zvečer si lahko v Paradi plesa ogledate pogovor z Jernejem Brenholcem, plesalcem, ki je z Danielo Pekič Podgornik tekmoval v športnem plesu, kariero prekinil in se znova vrnil na plesni parket v prvi sezoni šova Zvezde plešejo. Danes poučuje družabni ples po vsej Sloveniji. Zakaj je zanj ples nekaj najlepšega, kar se ti v življenju lahko zgodi, seveda izveste v oddaji.
Jernej Brenholc z Danielo Pekič Podgornik v času tekmovalne kariere in …
… z Urško Vučak Markež v šovu Zvezde plešejo. (Foto: POP TV)
Franjo Kozar je praznoval 90. rojstni dan in kar 60 let je posvetil aktivni trenerski ter sodniški karieri. Je legenda slovenskega športnega plesa in nesporno moj najljubši sogovornik na državnih prvenstvih, ko z matematično natančnostjo pove, kaj je bilo prav in kaj narobe. Pogovor z njim smo posneli v Plesni šoli Rolly. Kako pa so ga v svoji karieri doživljali plesalci, sodniki in trenerji, izveste iz izjav Barbare Konte, Fredija Novaka, Petra Fileša, Maje Pucelj, Branka Padjana in Tomaža Vratarja, ki je z njim treniral v vsem svojem plesnem obdobju..
Franjo Kozar z ženo Ireno
Na koncu oddaje vas odpeljemo še na letošnji Ljubljana Festival, kjer bo v okviru poletnega dogajanja zaplesanih kar sedem predstav. Vse o tem bo povedal direktor Ljubljana Festivala Darko Brlek.
Na Ljubljana Festivalu bo nastopila skupina Borisa Eifmana s predstavo Pro et Contra. (Foto: Evgenij Matvejev)
Oddajo Parada plesa si lahko ogledate premierno danes zvečer ob 22.30 in v dveh ponovitvah v sredo, 23. 5., ob 10.30 in v soboto, 26. 5., ob 12.00 na TV3. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!
Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba. (Foto: Lea Slapar)
View Gallery 6 Photos