V Paradi plesa. Barbee Šuštaršič&Ana Vodišek&Nena Vrhovec&lj.&mb. balet

Ženske energije v Paradi plesa: Barbee, Nena in Ana. (Foto: Marija K. Orašanin)

V tokratni Paradi plesa, edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah, vam predstavljam energično plesno dvojico, Barbee Šuštaršič in Ano Vodišek. Obe sta se plesu zapisali z vsem srcem in sta že vrsto let članici Plesnega kluba Bolero. Razložili sta, kakšen vpliv je nanju imela plesalka Nika Kljun, koliko hip hop koreografij skreirata v sezoni, kaj jima pomenijo tekmovanja, uvrstitve in naslovi, ki jih dosegajo njuni plesalci na svetovnih in evropskih prvenstvih. Prinesli pa sta tudi vsaka svoj par najljubših predmetov. Več pa izveste seveda v oddaji.

V goste prihajajo Barbee Šuštaršič in Ana Vodišek …
Šefica Baletne šole Stevens Nena Vrhovec Stevens vas bo povabila k sodelovanju v predtekmovanjih za veliko tekmovanje Dance World Cup, ki bo že četrtič zapored organizirano v kranjskem gledališču, in sicer 14. februarja prihodnje leto. Vse podrobnosti o prijavi in zakaj se sploh prijaviti na takšno tekmovanje pa razkrije Nena v Paradi plesa.
… ter Nena Vrhovec Stevens …
Naša ekipa je obiskala tudi prvi premieri obeh nacionalnih baletov. Ljubljanska je združila v baletni večer predstavi koreografov Gregorja Luštka in Rosane Hribar Meso srca ter trenutni svetovni baletni "best seller" Kaktusi koreografa Alexandra Ekmana.
… Gregor Luštek in Rosana Hribar s predstavo Meso srca … (Foto: Darja Štravs Tisu) …
… Alexander Ekman s Kaktusi … (Foto: Darja Štravs Tisu)
Mariborski umetniški vodja baleta in koreograf Edward Clug pa se je podal v literarne vode in postavil na ogled Peera Gynta.
… Edward Clug s Peerom Gyntom. (Foto: Marta Tiberiu)
Oddajo Parada plesa si lahko ogledate premierno danes zvečer ob 22.00 na TV3 Medias in v dveh ponovitvah, in sicer v soboto, 5. 12., ob 11.30 ter v torek, 8. 12., ob 10.30. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!
Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba v Ljubljani. (Foto: Marija K. Orašanin)
View Gallery 7 Photos