Tatjana Lahvinovič: Mačka na roki predstavlja moj mačji ples

Tatjana Lahvinovič in Zoran Plohl sta bila ena od pedagogov na Urškinih zimskih plesnih pripravah.

Na pravkar končanih zimskih plesnih pripravah je Tatjana Lahvinovič delila svoje znanje plesalcem in plesalkam iz različnih držav. Bila pa je deležna številnih simpatizerskih pogledov na svojo levo roko, na kateri se razteza njen tatu. Naredila si ga je v rodnem Minsku, dobila pa ga je kot novoletno darilo od mame.

Metka Mesesnel Bizilj je bila le ena od občudovalk Tatjaninega mačjega tatuja.
Panterici, ki jo ima na trebuhu, je dodala še mačko, saj pravi, da so to njene najljubše živali.” Obožujem te živali in vse, kar je z njimi povezano. So najbolj elegantne, gibčne in divje. Tudi svoj ples predstavljam na takšen način. On neke svoje trenerke sem dobila komentar, da popolnoma razume, zakaj imam mačko na roki, saj imam menda mačje roke. Vedno sem si želela imeti prebrisano mačko z zelenimi očmi. O imenu zanjo nisem razmišljala, bi dejala, da je to neke vrste moja mačja podoba. O naslednjem tatuju v tem trenutku še ne razmišljam, a zagotovo pride …!”
Mačka za mačko na Tatjanini roki.
Za živo mačko seveda Tatjana nima časa, saj je večinoma s svojim plesnim partnerjem Zoranom na letalih, v hotelih, na svetovnem plesnem parketu. Letošnji fokus je seveda Blackpool in ponovni poskus osvojitve naslova najboljšega para na svetu. 

.