Seksi Nadija Bičkova z Miho Vodičarjem premagala brata in sestro Kralj

V Športni dvorani v Radljah ob Dravi je včeraj potekalo državno prvenstvo v kombinaciji desetih plesov. Triinštirideset parov iz trinajstih slovenskih plesnih klubov je tekmovalo v šestih starostnih kategorijah in dobili smo nove državne prvake. Med mlajšimi pionirji sta zmagala člana PK Pingi International Jurij Špurej Soršak in Teja Fras, med pionirji Brin Hlade in Tosia Robar Žerak, varovanca Natalije Banovič iz PK Samba. Med mlajšimi mladinci Jaka Podgoršek in Katarina Matuš iz PK Miki, ki ju trenirata Nina Medja in Matevž Ogorelec.

Jure Bergant in Ana Mesec, zmagovalca med mladinci.
Ekipa Plohl&Lahvinovič&Ambrož&Pocajt iz PK Urška je odlično natrenirala Jureta Berganta in Ano Mesec, da sta postala prvaka med mladinci.
Marcel Vodenik in Naja Dolenc, zmagovalca med starejšimi mladinci.
Marcel Vodenik in Naja Dolenc sta bila po mnenju sodnikov najboljša v starejše mladinski kategoriji in premagala dosedanja favorita ter prvaka Mateja in Anjo Pritekelj. Marcel in Naja prihajata iz PK Pingi prav tako kot nova zmagovalca med člani Miha Vodičar in Nadija Bičkova, ki sta v Pingi prestopila z letošnjo sezono. Reportažo in fotoreportažo s prvenstva bomo objavili jutri.
Foto: Marko Mesec www.fotomesec.com