Seksi duet Viktorija Manzinni in Jelena Izlakar snemal v Moderni galeriji

Zumba duet Viktorija in Jelena na snemanju Parade plesa.

V prvo oddajo nove sezone Parade plesa, ki smo jo posneli v Moderni galeriji v Ljubljani, smo povabili nekdanji aktivni plesalki, ki pa sta s spoznanjem aerobne vadbe zumba postali nad njo tako navdušeni, da 25. septembra odpirata svoj zumba center.

Snemanje oddaje se je odvijalo v Moderni galeriji v Ljubljani.
Viktorija Manzinni, ki jo plesni svet pozna še kot Mašo Šalamun, je pred odprtjem prijetno vzhičena, njena najboljša prijateljica Jelena Izlakar pa tudi ne skriva predotvoritvenega vznemirjenja. “Za naju je to velik korak in izziv, a prepričana sem, da se bo vse izšlo, tako kot se mora.”
Z odprtjem zumba centra se bo Viktoriji in Jeleni uresničila dolgoletna želja po svojem plesnem prostoru.
Na snemanju sta bili obe zelo zabavni in energični, povedali pa sta tudi nekaj o svojih ljubih predmetih. Viktorija ima pantero nero, ki jo greje v postelji, Jelena pa se ne more ločiti od zumba rekvizitov. Seveda je beseda tekla tudi o golih fotografijah in nazivu Playbojevo dekle leta 2011, ki ga ponosno nosi Viktorija.
Viktorija Manzinni je postala tudi letošnje Playbojevo dekle.
Parada plesa edina oddaja o plesu na slovenskih televizijah vas čaka danes zvečer ob 20.15 na TV Veseljak. Ostale ponovitve pa si oglejte v naslednjih terminih na TV Veseljak: sreda,7.9., ob 22.15; torek, 13.9., ob 20.30; sreda, 14.9., ob 22.15. Premiera na Info TV vas čaka v soboto, 10.9., ob 20.00.

View Gallery 4 Photos