Seks bomba Špela Kralj že prejela buško od novega soplesalca

Špela Kralj tokrat na parketu s sestro Marleno.

Na turnirju Zvezde plešejo, ki roko na srce rešuje gledanost zdolgočasene družinske oddaje Maria Galuniča Spet doma, je prejšnji teden presenetila plesalka latinskoameriških in standardnih plesov Špela Kralj. Špela velja za dobro plesalko, v plesnih krogih blizu nje pa so tudi vsi prepričani, da bi bila Špela še bolj prepričljiva na parketu, če bi imela nekaj kilogramov manj. “Špela je preprosto pretežka plesalka,” je bilo slišati na nedavno končanem državnem prvenstvu v kombinaciji desetih plesov v Mariboru, ko sta z bratom Matejem zasedla tretje mesto. Višek kilogramov pa čisto nič ne moti njenega trenutnega zvezdnega soplesalca Tomaža Miheliča oziroma Marleno, nekdanjega frontmena tria Sestre. Njun čačača je bil na glasbo Toma Jonesa odplesan res “seksbombovsko”. Špela je imela vse korake pod svojo komando, glede videza pa se je prepustila še eni sestri, in sicer Empera3zzz. In Špela je bila res videti popolnoma drugače, kot smo jo navajeni na tekmovalnem parketu.

Za Špelin videz je poskrbela Empera3zzz, obleko pa je skreirala Saša Pust.
“Špela se je počutila kot kraljica, saj je bila deležna pravega ‘diva’ tretmaja. Prvič jo je namazal takšen mojster ličenja in ji uredil tudi zelo seksi pričesko. Komentarji na njen izgled so bili neverjetni, še sama je bila čisto vzhičena nad celim dogajanjem. Je zelo preprosta in skromna, zdaj pa je prišla ven iz sebe. Plesno pa je tako ali tako že dolgo med boljšimi. Je izjemna trenerka, ki v hipu sestavi gledljivo in zahtevno koreografijo, ki je zelo efektna in prijetna za gledalce,” je za naš portal povedal Tomaž.
Najprej čačača, nato pa bo na vrsti dunajski valček.
Iskreno je tudi priznal, da mu je bilo skoraj žal, da je izbral čačača, ker je precej zahteven ples in je bil zanj to velik zalogaj. “ Ampak sem si rekel, da bom zdržal do konca treninga, pa čeprav sem imel par dni pred nastopom prvi napad histerije (solze, udarjanje z nogo v tla in protestni odhod iz dvorane). Na srečo je napad trajal samo en dan in naslednji dan je šlo vse po maslu in strokovnjaki pravijo, da je vedno tako. Njim je pa treba verjeti, rezultat pa je bil izjemen. Dobila sva skoraj 5000 glasov, za kar sva izjemno hvaležna, sploh jaz, ker se mi s tem uresničujejo otroške sanje, da se učim s pomočjo profijev plese, ki jih ljubim.”
Tomažu se s plesanjem uresničujejo otroške sanje. (Foto: Jure Makovec)
Do prihodnjič morata Špela in Tomaž naštudirati standardni ples in izbrala sta dunajski valček, ki ga bosta predstavila 13. novembra. “Imava ogromno idej, vse pa bo odvisno od tega, ali bova še naprej navduševala gledalce in gledalke. Največ pa nama pomeni, da se med treningi neprestano reživa, včasih naju kar zvija od smeha. Tudi padla še nisva, je bilo pa blizu in tudi kakšna buška (sploh pri plesalki) ni nič nevsakdanjega. Na srečo je to edini način, kjer lahko legalno udariš nežnejši spol hahaha," zaključuje temperamentni Tomaž. Mi mu svetujemo, da se naj kar začne ukvarjati s plesom, saj ima pri skromnem številu članskih parov, ki so v tem trenutku v akciji, kar precej možnosti za uvrstitev med najboljših pet, recimo v kombinaciji.

View Gallery 4 Photos