Prvi slovenski celovečerni šov ob drogu

Prvi slovenski pole dance show se bo zgodil v profesionalni izvedbi skupine Pandora – Art of Pole.

V petek, 25.maja 2012 ob 21.30 in 23. uri se bo v Casinoju Mond na Šentilju zgodil prvi slovenski pole dance show ‘Every Man’s Dream’ v profesionalni izvedbi skupine Pandora – Art of Pole, ki deluje pod okriljem Kulturnega društva Center plesa, edine plesne pole dance skupine v Sloveniji. Zasluga za idejno zasnovo in vsebinski koncept gre Maji Logar, ki je hkrati tudi koreografinja, Tomažu O. Rousu in Brini Nataši Zupančič. Glasbo za predstavo pa je delo skupine PsychoLute. V predstavi bodo zaplesale Tinka Dobaja, Sabina Bračič, Mojca Klemenčič, Tina Hohnjec, Jasmina Godec, Maja Logar, Domen Žugelj.

Šov Every Man’s Dream predstavlja večno, a neizrečeno dilemo moškega sveta …
Pole dance oziroma ples ob drogu je na našem tržišču še dokaj mlada plesna zvrst, za mnoge celo neznana, pri številnih plesalkah pa že nepogrešljiva za njihov vsakdan. Je kombinacija plesa in gimnastike. Izvaja se na drogu, ob njem in na tleh ter od plesalke zahteva moč, fleksibilnost in vztrajnost. Je prava umetnost, v kateri se prepletajo telo, moč, zmogljivost, vztrajnost, ples in čustva. Ustvarjalci želijo s predstavo menjeno zvrst približali ljudem, morda komu razblinili napačno percepcijo in pokazali, da je ples ob drogu svoje vrstna umetnost, ki se lahko kosa z drugimi oblikami modernega plesa, in si nedvomno zasluži predstavitev na velikih odrih.
… koliko žensk je dovolj in katera je prava …
Prvi slovenski ‘pole dance show’ ‘Every Man’s Dream predstavlja večno, a neizrečeno dilemo moškega sveta – koliko žensk je dovolj in katera je prava? Ženskam je odgovor jasen; moški pa … V njegovem sanjskem svetu mu šest nimf izpolni vse najbolj skrite želje – v sladkosti in sladostrastje ga omamlja vsaka posebej in vse naenkrat, voljne se mu predajajo in ga obožujejo ter se zapletajo v strastna razmerja. Ponujajo mu skupen raj, čeprav bi ga vsaka imela najraje samo v svojem. Začne se zapletena čustvena igra. Koliko uresničenih želja lahko prenese?
Predstava je razdeljena v dva polurna dela. Ponovitev si boste lahko ogledali v soboto, 26.maja 2012 ob 21.30 in 23. uri.