Prehuda konkurenca. Vodičar in Bičkova nista postala evropska prvaka

Miha Vodičar in Nadija Bičkova se nista uspela povzpeti na najvišjo stopničko …

V madžarskem mestu Szombathely se je v soboto, 8. junija 2013, odvijalo evropsko prvenstvo v kombinaciji desetih plesov, ki se ga je udeležilo  31 parov., med njimi tudi trenutno najuspešnejši slovenski par v latinu in standardu Miha Vodičar in Nadija Bičkova. Toda kljub želji po najvišji stopnički in izvrstnemu nastopu sta se morala Vodičar in Bičkova zadovoljiti z drugim mestom. Na zmagovalno stopničko se je tokrat povzpel nemški par Anton Skuratov in Alena Uehlin, tretja pa sta bila plesalca s Finske Jaak Vainomaa in Taina Savikurki.

… toda vseeno s tega evropskega prvenstva odhajata z dvignjeno glavo in se že veselita svetovnega, ki bo novembra na Dunaju …

"Tekmovanje je bilo odlično organizirano, štiri kola smo odplesali pred polno dvorano, kar je vsem tekmovalcem dalo še dodaten zagon. Konkurenca je bila močna, z neuvrstitvijo ruskega in norveškega para v finale pa karte za končno razvrstitev popolnoma premešane. Na žalost sva tokrat midva končala s slabšimi kartami in končala druga. Pa vendarle s tega evropskega prvenstva odhajava z dvignjeno glavo in ogromno pozitivizma ter se že veseliva vsega, kar bo prinesel nov načrt za svetovno prvenstvo novembra na Dunaju. Kreacija oblek je kot vedno Fabulize by Larysa Bichkova, v finalu sva obe disciplini odplesala v rdečem, "
je za naš portal strnil obćutke s tekmovanja sicer malce razočaran Miha Vodičar. 
Zmagovalca sta postala nemški par Anton Skuratov in Alena Uehlin …
Svetovno prvenstvo v kombinaciji desetih plesov se bo odvijalo novembra na Dunaju, in kot sta pred kratkim že izrazila Vodičar in Bičkova, ciljata na zmago.
… tretja pa sta bila Finca Jaak Vainomaa in Taina Savikurki …
View Gallery 4 Photos