Ekskluzivno na TV3 Medias. Matevž Česen. Vedno bom druga violina.

Mojster in učenka. Matevž Česen in Petra Peček. (Foto:Leo Vučemilovič)

V Paradi plesa, edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah vas vabimo k ogledu intervjuja z mojstrom in učenko. Matevž Česen je plesalec, koreograf in pedagog, ki je že vse plesno življenje zvest Boleru. V oddaji je priznal, da je imel nekaj ponudb za prestop v drug klub, a mu matični še vedno dopušča toliko svobode, da o menjavi ne premišljuje več.

Matevž Česen sodi na vrh slovenskega in mednarodnega šov plesa.
Zaveda se, da bo v Boleru vedno druga violina, vendar s tem nima težav, saj se z Niko Kljun, solastnico plesne šole Bolero odlično razume. Zaupal je tudi, zakaj ni ostal v Londonu, kjer se mu je obetala lepa plesna kariera.
Z Niko Kljun sta velika prijatelja.
Njegova varovanka, plesalka Petra Peček pa je zamenjala kar nekaj klubov, nekaj plesnih zvrsti, a si v nadaljevanju kariere želi samo plesati in plesati. Je dijakinja tretjega letnika umetniške gimnazije smer sodobni ples in upa, da se ji izpolni želja po nadaljevanju šolanja v tujini. V oddaji boste izvedeli tudi, kaj je njena plesna trofeja oziroma predmet poželenja.
Plesalka Petra Peček si želi plesati v tujini in stati na najvišjih stopničkah.
Oddajo Parada plesa, ki smo jo posneli v slaščičarni Lolita v Ljubljani, si lahko ogledate v torek, 11.6. 2013 ob 21.50 na TV3 Medias. Parada plesa, ker je dan brez plesa izgubljen dan.
Oddajo smo posneli v ambientu slaščičarne Lolita v Ljubljani.
View Gallery 5 Photos