Poleg atraktivnih nog še srčkana ogrlica

Patricija Crnkovič ima najbolj atraktivne noge po mnenju glasovalcev našega portala.

V prejšnjem glasovanju na našem portalu so glasovalci izbrali Patricijo Crnkovič in njene noge razglasili za najbolj atraktivne. Za nagrado pa si je plesalka lahko izbrala nekaj iz bogate ponudbe oblikovalke steklenega nakita Barbare K. Germ. Odločitev je bila seveda težka, saj se majhna trgovinica na Starem trgu v Ljubljani kar šibi od atraktivnih kosov nakita; od ogrlic, do prstanov, uhanov, različnih steklenih doz in steklenic.

Izbira steklenega nakita je lahko težka zadeva …
Kljub veliki izbiri je mladi dami zelo hitro padla v oči roza ogrlica z malim srcem. Nagrada glasovanja je bila kot nalašč zanjo, saj plesalka obožuje nakit, najbolj ogrlice v živih barvah, kot so rumena, roza in rdeča. "Všeč mi je bolj ekstravaganten nakit, saj želim izstopati. Najraje imam ogrlice, ki morajo biti posebne. Nakita ne nosim vsak dan, raje ga uporabim za bolj pomembne dogodke."
… a pomoč oblikovalke Barbare K. Germ je bila dobrodošla …
Kljub svoji rosni mladosti Patricija že ve in pazi, kako se kombinira nakit z oblačili: "Oboje mora biti barvno usklajeno," je trdno prepričana. Poleg ogrlice ji je Barbara K. Germ podarila še ročno izdelano stekleno balerino kot simbol Patricijine ljubezni do plesa in baleta.
… in Patricija je izbrala ogrlico s srčkom.
Patricija poleg plesa v PŠ Urška obiskuje tudi baletno šolo v Ljubljani. Lahko se pohvali z več naslovi državne, evropske in svetovne prvakinje v različnih kombinacijah v modernu in jazzu, je navdušenka nad socialnim omrežjem Facebook, na katerem je zapisala tudi tele misli. "Največ mi pomeni, ko odplešem tako, kot znam in zmorem. S plesom se izrazim, takrat sem prava jaz. Krasno je, če to začutijo tudi drugi. Takrat vem, da sem na pravi poti. Če ne plešem en dan, mi nekaj manjka. Če ne plešem dva dni, me srce boli. Če ne plešem tri dni, me več ni. Srečna sem, da sem tudi jaz del velike plesne družine, ki govori isti – plesni jezik.”
Patricija Crnkovič je večkratna državna, evropska in svetovna prvakinja …
Razmišljujoča, tale Patricija, ki s koreografom Blažem Godcem že snuje nove plesne kombinacije za prvenstva v tem letu. Pa tudi na obisk v trgovino Barbare K. Germ, polno ročno izdelanih steklenih zakladov, se zagotovo vrne. Mogoče se nekaj steklenega zasveti tudi na novem Patricijinem kostumu?
… v jazzu in modernu.

View Gallery 6 Photos