Parada plesa v moški zasedbi. F&B Acrobatics, Žan Jeršin in Nipke!

F&B Acrobatics ter Nipke in Žan Jeršin. (foto: Matej Korošec)

Parada plesa, še vedno edina oddaja o plesu na slovenskih televizijah, vas v zadnji oddaji v tem letu vabi v moško plesno družbo. Filip Kržišnik in Blaž Slanič, bolj znana kot F&B Acrobatics, bosta razložila, kdo, če sploh kdo, je glavni v njunem duetu, kako kreirata točko, kje najdeta kostume za nastop, kdo od njiju ima dekle, kdo pa se bolj druži z računalnikom in polnim urnikom za prihodnje leto.

F&B Acrobatics in Nipke.
Člana skupine Artifex sta v goste prišla še kot finalista šova Slovenija ima talent. Žan Jeršin je razložil, da so točko, s katero so se predstavili, pripravljali zelo skrbno, natančno in predvsem zelo v kratkem času. Raper Nipke, nekdanji plesalec hip-hopa, pa pravi, da so postali hiphoperji kar nekakšna pozitivna sekta, ki so združeni ne glede na klubsko pripadnost.
Žan Jeršin in Nipke, jaz pa pod Artifexovo masko. (foto: Matej Korošec)
Oddajo Parada plesa si lahko premierno ogledate danes zvečer ob 22.00 na TV3, v ponovitvah pa v soboto, 24. 12., ob 11.30 in v torek, 27. 12., ob 11.00 prav tako na TV3. Ekipa oddaje Parada plesa bo znova z vami v prihodnjem letu, in sicer v torek, 10. januarja, ko bom gostila hiphoperja Brina Matka Juvančiča, plesalko latina in standarda Ano Mesec ter njenega trenerja Mateja Krajcerja. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!