Parada plesa. Matevž Remškar & Eva Hlebec & Minka Veselič Kološa

Eva Hlebec, Matevž Remškar in Minka Veselič Kološa. (Foto: Marija K. Orašanin)

V Paradi plesa, edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah, si oglejte pogovor z Matevžem Remškarjem, tekmovalcem v čirlidingu, članom društva Log-Dragomer. Razložil vam bo, kako se čirliding razlikuje od čir plesa in kako se moški tekmovalci znajdejo v tej nekoliko posebni plesni oziroma gibalni zvrsti.

Matevž Remškar je moški tekmovalec v čirlidingu.
Iz disko področja pa prihaja atraktivna in energična plesalka Eva Hlebec, ki je najstarejša tekmovalka v tej plesni zvrsti. Seveda tridesetletna Ewka, kot jo kličejo prijatelji, sodi v sam vrh svetovne disko tekmovalne scene.
Eva Hlebec Ewka je zaprisežena disko plesalka.
Zima pa ne mine brez zimske plesne šole, ki jo bo napovedala njena ustanoviteljica Minka Veselič Kološa. Zimska plesna šola je namenjena vsem, ki si želijo izpopolniti plesno znanje, ga nadgraditi in se družiti s plesnimi ustvarjalci na enem mestu. Že enaintridesetič v Mariboru.
Minka Veselič Kološa je organizatorka 31. Zimske plesne šole v Mariboru.
Oddajo Parada plesa si lahko ogledate premierno danes zvečer ob 22.00 na TV3 in v dveh ponovitvah; v soboto, 13. februarja, ob 11.30 in v torek, 16. februarja, ob 10.30. Parada plesa, vsak drugi torek zvečer, ker je dan s plesom odličen dan!
Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba v Ljubljani. (Foto: Marija K. Orašanin)
View Gallery 5 Photos