Najbolj pravljična poroka vseh časov. Kjara Starič postala gospa Wurst

Kjara in Chris sta odplesala v zakonski stan na Krasu. (Foto: polonabartol.com)

Letošnje poletje se je kar nekaj plesalcev in plesalk odločilo, da zapleše v zakonski stan. Skoraj istočasno sta se v mesecu juliju poročili profesionalna plesalka latinskoameriških plesov Tatjana Lahvinovič, ki je svoj da dahnila na Bledu, in sicer prav tako plesalcu Sergeju Galčunu, plesalka, pedagoginja in koreografinja Kjara Starič pa se je zaobljubila Američanu Christopherju Wurstu, in sicer na Krasu. Kjara je Chrisa, sicer zaposlenega na ameriški ambasadi v Ljubljani, spoznala pred letom in pol, poroko pa je bolj skrivala, kot pa jo obešala na velik zvon.

Kjara in Chris …
No, za naš portal je vseeno povedala nekaj stavkov. "Poročila sva se v zelo intimnem vzdušju z najbližjimi ob nama, ob sončnem zahodu na Krasu in glasbi odličnega Steve Klink tria, Mie Žnidarič in saksofonista Primoža Fleischmana. Obleko sem kupila v Ameriki, priči pa sta bili moja najboljša prijateljica plesalka Marija Slavec in Chrisov oče. Seveda pa so bili tam tudi moji plesalci Kjara’s Dance Project. Na poročno potovanje bova pa pobegnila drugo leto, ko si bova za to lahko vzela malo več časa."
… srečna.
Sicer se Chrisu izteka mandat službovanja v Sloveniji in drugo leto se bo preselil v Milano. Kjara pa seveda z njim. Kljub selitvi ni bojazni, da bi plesalci Kjara’s Dance Project razpadli, saj imajo že dogovorjen termin za ustvarjanje v Milanu. "Nam je pravzaprav vseeno, kje ustvarjamo, saj nimamo lastnega prostora in ne lastnih finančnih sredstev. Če je možnost Milano, bomo delali pač tam," je zaupala zdaj uradno gospa Kjara Wurst. "Moj mož dodaja, da ni bilo še nikoli lepše neveste. Res je bila zelo posebna, osebna in čustvena poroka. Umetniško pa se bom podpisovala Kjara Starič Wurst, da ne bo zmede."
Nekdanja Kjarina plesalka in njena najboljša prijateljica Marija Slavec je na poroko priletela iz Tel Aviva, kjer pleše v sloviti skupini Vertigo.
Ob poroki se je raznežila pevka Mia Žnidarič, ki je na socialno omrežje FB zapisala:"Najbolj pravljična poroka vseh časov! V veliko čast mi je, da sem pela za tako iskrene, sončne, zanimive, talentirane, kultivirane, srečne svate in mladi par! Še zdaj mi gre na jok, od ganjenosti!"
Utrinki s poroke in Kjarini plesalci.

View Gallery 5 Photos