Nadija Bičkova spet z novim

Bo Nadija Bičkova omrežila Samuela Lucasa ali se bosta prepustila samo plesu?

V oddaji Spet doma se v nedeljo znova začenja turnir Zvezde plešejo. Mario Galunič, ki vidno zdolgočaseno sedi v svojem velikem studiu in ne ve ali pa noče vedeti, kako naj bi osvežil oddajo, se že šestič loteva ukradenega formata Zvezde plešejo. Dejstvo je, da mu gledanost pada ne samo zaradi resničnostnega šova Big Brother komercialne televizije, ampak predvsem zaradi vedno enih in istih gostov, ki pripovedujejo že tisočkrat slišane površinske zgodbe iz družinskega ali poklicnega življenja. No, eden zadnjih gostov Sebastian Cavazza je priznal, da je prišel kot gost v oddajo samo zato, ker mu pogodba s TV Slovenija tako narekuje, ker igra v najnovejši nadaljevanji Moji, tvoji, najini in mora sodelovati pri njeni promociji.

Med plesalkami se je znašla tudi igralka Vesna Pernarčič, ki pleše skupaj s Klemnom Prašnikarjem, ki je v predzadnji sezoni plesal z Nino Osenar in menda so se med njima kresale precejšnje iskrice.
Mario se še kako zaveda, da ljudje radi gledajo ples, če pa se ob dobrih plesalcih vrti še znana oseba, je kombinacija popolna. Zato se je lotil rubrike Zvezde plešejo že šestič, v ekipi pa bo plesalo devet slovenskih celebritijev in devet plesalcev ter plesalk, večinoma iz PK Fredi. Po ustaljenem redu bodo plesali en standardni in en latinskoameriški ples. Ekipi preverjenih plesnih mačkov se bodo pridružili trije novinci, in sicer Matej Kralj, Andraž Erzin in Lea Perovšek. Slednjo bolj kot na plesnem parketu videvamo kot hosteso na različnih družabnih prireditvah.
Temperamentna miss športa Lea Perovšek bo plesnih korakov učila Boštjana Romiha.
Seveda že padajo tudi prve stave, kateri bo novo nastali par tudi v zasebnem življenju. Spomnimo, da je v minulih sezonah nastala kar kopica parov, ki so plesne korake pretopili v strastne ljubezni, ki pa so se za nekatere končale samo kot avanture. Oriana Girotto na primer je ljubimkala z Andrejem Novotnyjem, a se je Andrej po treznem premisleku vrnil k svoji ženi balerini Tinci Rožanc. Drug drugemu sta bila precej naklonjena prevajalka Blažka Müller Pograjc in plesalec Matjaž Brinovec, a je menda zaropotal Blažkin mož, režiser Matjaž Pograjc, in romance je bilo kmalu konec. Še največ prahu sta dvignila voditelj Peter Poles in pedagoginja Tina Jarc Šifrer, ki sta že skoraj zaplavala v skupno življenje, a sta se tudi onadva na koncu vrnila vsak k svojemu partnerju. Sta pa še danes srečna zaljubljenca plesalka Nadija Bičkova in nekdanji mister Peter Klinc, ki sta par postala med zadnjim turnirjem Zvezde plešejo. Miha Vodičar, nekdanji Nadjin fant, je menda zvezo prebolel, prihodnji teden pa bosta z Nadijo poskušala obraniti naslov državnih prvakov v kombinaciji desetih plesov v Mariboru.
Da bo meglena aktualna miss Universe Marika Savšek na plesišču pokazala kaj več energije kot na lepotnem tekmovanju, bo poskrbel lanski zmagovalec turnirja Miha Vodičar.
Pari, ki bodo tekmovali in prejeli vsak po 400 evrov bruto za posamezni nastop, pa so: Tomaž Barada (večkratni prvak v teakwondoju in kick boxu) in Anja Mashchyts (PK Rolly Rogaška Slatina), Boštjan Romih (televizijski in radijski voditelj, učitelj retorike) in Lea Perovšek (PK Fredi Ljubljana), Vesna Pernarčič (akademska igralka) in Klemen Prašnikar (PK Fredi Ljubljana), Samuel Lucas (pevec zabavne glasbe) in Nadija Bičkova (PK Fredi Ljubljana), Eva Černe (zmagovalka Bitke talentov, pevka) in Damir Halužan (PK Rolly Rogaška Slatina), Erika Žnidaršič (novinarka, televizijska voditeljica) in Matej Kralj (PK Fredi Ljubljana), Marika Savšek (miss Universe 2010) in Miha Vodičar (PK Fredi Ljubljana), Tanja Postružnik (novinarka in televizijska voditeljica) in Andraž Erzin (Studio Ritem Kranj), Tomaž Mihelič (pevec skupine Sestre, novinar) in Špela Kralj (PK Fredi Ljubljana).
Največ plesnega znanja med vipovci ima Erika Žnidaršič in z Matejem Kraljem lahko priplešeta na vrh.
Odlična pevka Eva Černe bo poskušala biti odlična tudi na plesišču ob pomoči Damirja Halužana.
Med tekmovalci bo tudi Tomaž Mihelič, ki si je letos skupaj z Nino Osenar ogledal državno prvenstvo v latinskoameriških plesih (levo državni prvak Jurij Batagelj). Njegova učiteljica bo krepka Špela Kralj.
O zmagovalcu pa bodo seveda odločali gledalci.

View Gallery 7 Photos