Nadija Bičkova pozitivna na corona virus, Aljaž Škorjanec pa igralec ob Emmi Thompson!

Aljaž Škorjanec in Nadija Bičkova (foto: BBC One)

Plesni zvezdi šova Strictly come Dancing, Nadija in Aljaž, poskrbela za naslovnice britanskih tabloidov.

BBC se pripravlja na start nove, 19. sezone odlično gledanega plesnega šova Strictly Come Dancing, v katerem plešeta tudi naši zvezdi Aljaž Škorjanec in Nadija Bičkova. Slednja je pred dnevi, po pričevanju tabloida The Sun z bombastičnim naslovom seveda https://www.thesun.co.uk/tv/15833993/strictly-chaos-nadiya-bychkova-covid/ (BBC še ni podal uradne izjave), po obveznem testiranju prejela pozitiven rezultat in bo zdaj deset dni v karanteni.

Nadija, ki se je šovu pridružila leta 2017, je s soplesalcem Dawoodom Ghadamijem prišla v četrtfinale. (Foto: BBC One)

Predvajanje šova, ki je načrtovano za konec septembra, pa naj zavoljo Nadije ne bi zamujalo. Je pa menda v karanteni še nekaj plesalcev in kreatorjev šova, ki so bili v stiku z Nadijo. Nadija se je sodeč po Instagram objavah v Londonu udeležila kar nekaj družabnih dogodkov. Z njo v Londonu pa sta tudi mama Larisa in hčerka Mila. Po običaju se šov začne pripravljati že v avgustu in se vnaprej posname točke profesionalcev, ki med samim šovom za to nimajo časa, saj vadijo s plešočimi zvezdami. BBC je pred dnevi začel z razkrivanjem plešočih zvezd, med katerimi so Tilly Ramsay, Greg Wise, Katie McGlynn, Dan Walker, Sara Davies, Tom Fletcher, Robert Webb, Rhys Stephenson, AJ Odudu, John Whaite, in kot kaže, njim ‘celebritijev’ res ne manjka. Šov bo poseben tudi zato, ker prvič vključujejo dva moška plesalca kot plesni par. Lani sta bili ženski par boksarka Nicola Adams in plesalka Katya Jones.

Nicola Adams in Katy Jones (foto: BBC One)

Velika zvezda, ne samo šova, pa je že tudi naš plesalec Aljaž Škorjanec, ki je plesni globus osvojil že prvo sezono, ko se je pojavil v šovu, in sicer leta 2013 z manekenko Abbey Clancey. Aljaž nadaljuje svojo kariero še na igralskem področju. To poletje je sprejel filmsko vlogo v Netlfixovi adaptaciji Matilde ob boku Emmi Thompson; premiera filma je napovedana za leto 2022.

Za Aljaža Škorjanca bo to deveta sezona šova Strictly Come Dancing. (Foto: BBC One)

Seveda pa Aljaž ostaja del plesne ekipe Strictlyja, saj bo konec avgusta končal z vsemi snemanji. O Aljažu se je razpisal tudi Mirror https://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/strictly-star-aljaz-skorjanec-lands-24712871.