Nadija Bičkova in Peter Klinc skupaj v kozmetično-trgovski biznis

Nadija Bičkova in Peter Klinc bosta zaplesala v poslovne vode.

Plesalka Nadija Bičkova in maneken ter fotograf Peter Klinc nista partnerja zgolj zasebno, zaljubljenca sta namreč združila moči in se skupaj lotila biznisa. Že v štartu sta si zastavila kar dva projekta; kmalu načrtujeta odprtje kozmetičnega salona Privé, ki se nahaja v ljubljanski Šiški za Hotelom M, v njem pa bodo na voljo frizerske in manikerske storitve, in trgovine z vrhunsko športno prehrano v Novem mestu. Morda se zdi nenavadno, da se mlada in uspešna plesalka, ki je nenehno okupirana s treningi in tekmovanji ter daje vtis, da je fokusirana zgolj na čim boljše uvrstitve s plesnim partnerjem Miho Vodičarjem, prosti čas pa posveča svojemu srčnemu izbrancu, poda v poslovne vode.

Nadija Bičkova in Miha Vodičar sta bila dolgo časa plesno-ljubezenski par, a turnir Zvezde plešejo je bil usoden za njuno zvezo, ki je zaradi Petra Klinca razpadla.
Ampak za atraktivno Ukrajinko pomeni to uresničitev ene od njenih želja. "Že dlje časa sem imela v planu kaj narediti. Kozmetični saloni so mi bili že dolgo  všeč, zato sem si rekla: Zakaj ne bi tudi jaz odprla kaj takšnega," je za naš portal razložila Bičkova, ki se kljub temu, da je ples še vedno v prvem planu, ne boji, da ne bi zmogla tudi kot poslovna dama. "V bistvu sem dosti disciplinirana. Že večkrat sem počela poleg plesa še kaj drugega. Bila sem tudi manekenka, tako da ne bo problema," je prepričana postavna plesalka, ki nam je zaupala, da ima poleg sebe tudi močno in izkušeno ekipo. Kdaj natančno bosta trgovina in salon odprla svoja vrata, pa še ni znano. "Vse je v bistvu že pripravljeno. Zdaj grem še na ogled. Kdaj bo otvoritev, boste pa obveščeni. Bo pa oboje nekako hkrati," je bila skrivnostna novopečena lastnica kozmetičnega salona. Na vprašanje, če načrtujeta še kakšen korak naprej v njuni zvezi, kot je na primer poroka, pa je odgovorila zelo na kratko: "O zasebnem življenju ne govorim."
Bo naslednja akcija Nadije in Petra poroka?
Njen partner je zagotovil, da bo "ponudba v kozmetičnem salonu obširna", "glede kozmetike oziroma firm se pa še dogovarjamo, tako da ni še jasno, za katero se bomo odločili," je še dodal. Je pa znano, katere izdelke bodo prodajali v njuni trgovini v Novem mestu, od koder prihaja Peter. "V trgovini bodo izdelki slovenskega proizvajalca THE Nutricion. Ta prehrana se prodaja drugod po Sloveniji in prek interneta, v Novem mestu oziroma na Dolenjskem pa tovrstne trgovine ni," je razložil maneken, ki kljub novemu biznisu še vedno na prvo mesto postavlja svoj poklic fotografa.