Nadija Bičkova in Miha Vodičar narazen, plesno in zasebno?!

Se med Mihom in Nadijo res kaj kuha?

V soboto se bo v dvorani Tri lilije v Laškem odvijalo letošnje prvenstvo v standardnih plesih in glavna favorita za lovoriko najboljšega para v državi v članski konkurenci sta Miha Vodičar in Nadija Bičkova. A v plesnih krogih se vse bolj glasno govori, da sta Miha in Nadija par samo še uradno na papirju, da naj bi šla narazen tako plesno kot privatno. Poklicali smo Miho Vodičarja, ki je govorice takoj zanikal: ”Ne vem, od kje ti komentarji, midva funkcionirava čisto normalno, na državnem prvenstvu pa računava samo na dober ples!” Poklicali smo tudi njunega trenerja Fredija Novaka, ki pa je bil bolj gostobeseden. “Včeraj sta super trenirala in če sta šla narazen od včeraj do danes, to pa še ne vem, hahaha. Prepričan sem, da sta bodoča svetovna prvaka v desetih plesih. Vsi pari pa imajo v svoji karieri težave in probleme. Jaz na treningih ne dopustim nobenega sproščanja agresije in najbrž je potem psihični pritisk še toliko večji. Ne poznam para, ki ne bi imel problemov. Nadija in Miha sta si želela, enako kot vsi današnji pari, hitrega uspeha, da bi čim hitreje prišla na vrh in začela s plesom tudi služiti. Tako kot se to dogaja ruskim in italijanskim parom, ki imajo v povprečju neomejena sredstva. Ampak bližnjice so vedno najdaljša pot do uspeha. Po svetovnem prvenstvu v Mariboru, ko sta bila petnajsta, sta malo popustila pri treningih, kar je prav. Malo smo si odpočili drug od drugega. Pravkar sta se vrnila iz Vancouvra, kjer sta bila odlična tretja tako v standardnih kot latinskoameriških plesih. Kot njun trener se ne vmešavam v njuno intimno življenje, moram pa vedeti, kaj se z njima dogaja. Mislim, da sta privatno še vedno par.”

Fredi Novak (na fotografiji z Iwono Golczak in Matejem Krajcerjem) se ne vmešava v intimno življenje plesalcev, a mora biti o njem obveščen.
Novakov komentar o morebitnem Nadijinem sodelovanju z Mišo Cigojem, ki na državnem prvenstvu ne bo plesal, uradno zaradi poškodbe vratu, neuradno pa zato, ker ne ve, kaj se bo zgodilo z njegovo soplesalko Anno Matus, ki se pravkar vrača iz Moldavije, pa je bil naslednji: ”Slišal sem, da je Miša klical Nadijo, a lahko citiram Nadijine besede, ki pravi, da ne verjame v čisto nič, kar Miša dela!” Poklicali smo tudi Cigoja, ki na prvenstvu res ne bo tekmoval, bo pa navijal za mladinski par Michele Albigese in Naja Dolenc, ki redno trikrat tedensko trenira v njegovi plesni dvorani v Ajdovščini. ”Zaradi razpleta na lanskem državnem prvenstvu v kombinaciji, ko sva z Anno pristala šele na tretjem mestu, se je najino partnerstvo začelo krhati. Z Nadijo se nekaj dogovarjam … Trenutno imam poškodovano vratno vretence. Ne vem, kaj bo, vas bom obvestil.”
Miša Cigoj menja plesalke kot za stavo. Bo Nadija njegova najnovejša?
Zanimivo bo videti dogajanje na sobotni tekmi, žal pa bo članska kategorija precej klavrna. Pogled na štartno listo obeta nastop skromnih pet parov. Vrstni red pa je menda znan že vnaprej: Vodičar&Bičkova, brat in sestra Kralj, Aleksej Rubtsov in Jasmina Arko, Alen  Lesjak in Tara Bohak ter Sergej Dementiev in Anamarija Novak.
Brat in setsra, Matej in Špela Kralj, imata v soboto velike možnosti za najboljšo uvrstitev v svoji karieri.
View Gallery 4 Photos