Modno. Latinarka Tjaša Novak ter blogerki Eva Ana Kazič in Tereza Poljanič

Blogerka Eva Ana Kazič, plesalka Tjaša Novak in blogerka Tereza Poljanič v Paradi plesa

Tokratna oddaja vam prinaša intervju s plesalko latinskoameriških plesov Tjašo Novak. Tjaša prihaja iz plešoče družine Novak. Njena mama je Daniela, oče pa Fredi, in zavoljo plesnega pedigreja se je odločila, da ne bo plesala za Slovenijo. Najprej je plesala za Hrvaško, zdaj pa že nekaj let pleše v srbski reprezentanci.

Tjaša mode ne mara, ker je pristašica stila.
Z Bojanom Lazareskim sta aktualna srbska državna prvaka v latinu. Tjaša pa vedno znova preseneča in navdušuje s fantastičnimi plesnimi oblekami na parketu.
Tjaša ima na tekmovanjih vedno atraktivne obleke.
Blogerji postajajo vse bolj vplivni akterji na različnih poljih umetnosti. Tako smo v goste povabili modni blogerki Evo Ano Kazič, ki se podpisuje pod www.allaroundeve.com, in Terezo Poljanič s svojim blogom www.teresamisu.com. Kot nekdanji plesalki bosta razkrivali svoje poglede na modo na plesnem parketu in plesnih odrih.
Eva Ana Kazič svoje misli beleži na blogu www.allaroundeve.com
www.teresamisu.com je blog Tereze Poljanič.
Parado plesa smo posneli na razstavi Milana Eriča z naslovom Nepregledna razstava v Mestni galeriji Ljubljana. Oddajo si lahko ogledate v torek, 11.12, ob 21.50 na TV3Medias. Ponovitev pa v soboto, 15.12., ob 14.20.
Oddajo Parada plesa smo posneli na razstavi Milana Eriča v Mestni galeriji Ljubljana.
View Gallery 6 Photos